Sito negirdejau, bet esu girdejes panasiu metu maranz telieka tau susirasti panasaus lygio cd grotuva ir atitinkamas koloneles o tada pasikviesti mane pasiklausyti....
ka galit pasakyti gero ar blogo apie Marantz senus modelius?
nusipirkau 25 metu senumo tuneri ir stiprintuva. ar verti demesio? ir ka vertetu patobulinti stiprintuve? kolkas neturiu normaliu koloneliu, bet ziema isigysiu...
http://www.classic-audio.com/marantz/1050.html
http://www.classic-audio.com/marantz/2020.html
Sito negirdejau, bet esu girdejes panasiu metu maranz telieka tau susirasti panasaus lygio cd grotuva ir atitinkamas koloneles o tada pasikviesti mane pasiklausyti....
science rulez!
na, jei atsinesi alaus, mielai
neuzmirsk pakviestikai turesi koloneles"Tesla" rašė čia:
science rulez!
stiprintuvą galėčiau nupirkt jei pardavinėsi"Tesla" rašė čia:
Zmogus katik nusipirko, o tu jau nori, kad parduotu
gal pagalvos kad nereikia :lol:"stalinukas" rašė čia:
Po tavo pasireiskimo, kad nori nupirkti tikrai neparduos :-D"DEIVISC" rašė čia:
Prieš kokius 3 metus turėjau tavo minėtąjį Marantz 1050 stiprintuvą. Liuks daiktas buvo, nėra ką lyginti su naujais Marantz stiprintuvais, ar daugeliu šiuolaikinių naujų stiprintuvų iki 2000 lt. Labai tvirta konstrukcija, švelnus, detalus, skaidrus garsas. Kai nusibodo, pardaviau už 300 lt. Gal ta pati tu dabar nusipirkai? Manasis buvo su nulaužta Balance reguliatoriaus galvute.
Apskritai senieji Marantz stiprintuvai ir resiveriai buvo gaminami, ir grojo, labai kokybiškai. Teko dar susidurt ir su 2265B resiveriu, ir su truputį naujesniu PM520DC stiprintuvu. Pastarasis naujesnės kartos, su mikrūške gale, bet dar pusė velnio... O po jų Marantz stiprintuvai nusivažiavo... Tik per pastaruosius metus vėl pradėjo po truputį atsigaut, bet vis tiek ne tas, lyginant su klasikiniais.
O senieji Marantz tiuneriai apskritai laikomi vienais iš geriausių analoginių tiunerių pasaulyje, nors pats su jais neesu susidūręs. Bet kuriuo atveju, klausyti Lietuviškų stočių per gerą tiunerį nelabai įmanoma, nes stočių siunčiama garso kokybė tai ir už 128 kbps gerokai prastesnė... Net mašinoj klausant ausį rėžia...
Apibendrinant, labai rimtas stiprintuvas, ir dar rimtesnis tiuneris. Tereikia tik gerų kolonėlių, ir tos pačios klasės CD grotuvo.
Daug info apie seną garso aparatūrą galima rasti http://audiokarma.org/forums/index.php? diskusijose, jei kam įdomu.
Pūkas 2, Lietuvos II vakarais, klasikos ar džiazo kūrinius pateikia tokia kokybe, kuri yra kompakte. Čia žinoma su geru analoginiu tiuneriu, ne su tuo, kurie yra automobiliniuose grotuvuose ar naminiuose resyveriuose. Iš automobilinių aparatų vienetiniai modeliai turi geras readijas. Daugumoj absoliutus šlamštas, už tai ir susidaro vaizdas, kad kokybė prastesnė nei 128 kbps..."tomookas" rašė čia:
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
Jo, Pukas2 kaip pastebejau daug geriau groja nei kitos stotys..
Visos rankeneles vietoj, mano komplektukas is Vokieciu parveztas. Tai su originaliu staliuku, i kuri isisuka 3 tokie aparatai sumokejau 250lt
parduot nesiruosiu, pats ieskojau kazko panasaus gana ilga laika..
Tesla,
kokias koloneles savo Marantzui prikabinai?
kolkas belekokios, nuo kambarioko centro pajungtos.. :?
idomumo deliai uzmeciau aki i vokiska ebaju - tavo komplektukas kainuoja 350 euru taip kad pigiai pirkai
Bookmarks