Sveiki. Ka galetumete pasiulyti isidet i galine palange (mazda sedanas) ?
Siuo metu ten yra pavargusios elipses. Palanges perdarinet nenoreciau, nes ji pakankamai gera (bet nieko blogo, jei ir reiketu). Galva - SH 909, prieky - koksialai (16,5 ), subo nera. Kolkas grotu nuo galvos, bet yra minciu ir apie stipra. Kaina - iki 250-300 lt.
Lauksiu pasiulymu ir patarimu.
Aciu.
Na, as noreciau is tu galiniu garsiakalbiu ispest kuo daugiau boso (kadangi subo nera). Tai gal siuo atveju elipses geriau?
ar elipse sar neelipses, del to nensupresi kurie geriau atiduos suba. elipse delto yra elipsemis kad uzhsimtu mazhiau vietos ir butu daugiau varijantu kur montuoti, tokiem kaip "tu" dedantis i palange.
Bet mano manymu, elipses turetų geriau išgaut žemus nei tarkim kokie 16-tukai. Juk membranos plotas tai didesnis..Ar as klystu?
O gal geriau ieskot kokiu koksialu (pvz, 20-tuku ar pan)?
Taip ir yra kuo didesnis plotas pas koksiala tuo geresnis bus boso atidavimas, geriau dek 20 koksialus arba elipses 7x10 ir kuo didesnio galingumo. Sory nepaskaiciau kad stiprintuvas tik kazkur migloje pasislepes.
Kol stiprintuvas dar tik svajojamas, gal geriau akustika rinktis labiau ne pagal galinguma, bet pagal jautruma :roll: :lol: nors kai pagalvoji...tiek tam tiek tam parametrui gamintojai buria neraudonuodami...vistiek rinktis is lempos teks...arba is zurnalu... :lol:
The only brand I can not stand is a music that I hear.
Tai va, kad gamintoju visokie prisvaigimai apie galia ir jautruma nelabai ko verti..tada reiktu kokius Boshman'us po 700 W ipirdolint i palange :lol:
Todel, galvoju, kad butu pakankamai objektyvu pasikonsultuot su daugiau ismananciais ir patyrusiais.
Todel kaip mano, kas geriau - elipses (6'*9') ar kokie koksialai 20-tukai? Mano biudzetas - nedidelis, iki kokiu 300 (+/-) lt .
teoriskai daugiau pliusu turi 8", praktiskai viskas priklauso nuo kokretaus aparato, juolab kad is 8" pasirinkimas skurdokas tokis, tarp "kiausiniu" yr daugiau ko pasirinkt --> didesnis sansas ka gero rast - statyk profams :drinkers: - prirodys gal ka...kol sneka sausa pats matai kokie jie pasyvus :lol: :lol: :lol:
The only brand I can not stand is a music that I hear.
Cia tavo kietas pasiulymas :lol: :lol: :supz:
Taigi, profai, siulikite...Juk jus man produkta - as jum pinigelius...O po to - ziuresim.. :wink:
Mai tai šviečiasi kitoks variantas: žmonės siūlo ir kt. o kai reikia išsirinkt vistiek pasirinkimą nulemia visai kitokie faktoriai... Ir tikrai kokybiškas muzikos grojimas į tuos faktorius neieina...Ups..."povke" rašė čia:
Būti kovotoju - medžiokliu - tai ne vien tik spęsti aukai spąstus. Kovotojas - medžioklis sugauna auką ne todėl, kad spendžia spąstus ar žino aukos įpročius, bet todėl, kad pats neturi įpročių - čia jo pranašumas. Jis visai ne toks kaip žvėrys, kuriuos gaudo - apriboti sunkių įpročių ir numatomų suktybių. Jis yra laisvas, lankstus, nenuspėjamas. Pasijutęs svarbus,žmogus apsunksta, pasidaro vangus ir tuščias. Kad taptum kovotoju, turi būti lengvas ir lankstus
Visiskai pritariu"Gincė" rašė čia:
pakaks istrinti sitas tris zinutes jai moderam pasirodys reikalinga."eXtreme" rašė čia:
kad nors tie jbl uz savo kaina grotu......"Nerijus R." rašė čia:
ups issprudo...... :-D
Forumo dalyje „Turgus arba LEZ“ galima siūlyti ką tik širdis geidžia ir už kiek tik norisi. Limitas vienas: NE vogtai įrangai."eXtreme" rašė čia:
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
o kokia butu konkreti pilna kaina?"Artūras S" rašė čia:
pabandyk ysibrukti Signat H 20 ,kaina apie 200 lt,kol man stiprintuvas vaziavo,jie man uz suba grojo(tiesa,nuo stiprintuvo)puse velnio.......
projektas procese:
"JVC" KW-AVX820 (USB WAV) - toslink - "Helix" DSP.3 - "Media Control v4" by MultiMAKE,
"Soundstream" P204e (tweak)- "Focal" TN?, "Tectonic" BMR 3",
"Soundstream" P202e (tweak) 2 vnt.- "JBL" T595 Limited Edition (perdaryti į midbosus),
"Soundstream" P204e (tweak)- "JVC" HSA1699-02A, "SinusLive" BassPumpII
"Optima" YellowTop 75Ah, "Oehlbach" 1F, "HELIX" CAP 33, Laidai "Rega" FSC Quattro, linijiniai - savadarbiai pasidabruoti vintažiniai...
Old School Car Audio
Bookmarks