JVC pats iš savęs neturi dinamikos, problemos su vidutiniais.
Ivolga pati iš savęs groja plokščiai, labai prasti vidutiniai, aukšti neturi net užuominos į skaidrumą. Boshman viduriuką atgroja gražiau![]()
Turiu mage JVC SH 909R, dabar prie jo reikia pajungti garsą. Planuoju visas kolonėles pikti IVOLGA. Į priekį dėsiu į standartines vietas 16 komponentus, o į galą midboss, taip pat 16, bei kada nors ateityje wooferiuką įsimesiu. Prie viso to planuoju pajungti 5CH stiprintuvą. Šiam reikalui galiu skirti apie 1000 lt (čia be magės). Automobilis FORD GALAXY. Tai vat norėčiau sužinoti jūsų pasiųlymus šia tema.
JVC pats iš savęs neturi dinamikos, problemos su vidutiniais.
Ivolga pati iš savęs groja plokščiai, labai prasti vidutiniai, aukšti neturi net užuominos į skaidrumą. Boshman viduriuką atgroja gražiau![]()
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
"Artūras-M" rašė čia:
ka tuomet galėtomėte pasiūlyti
ar yra cia gyvu
1000Lt cia uz priekinius komponentus ir galui koaksilai ar dar ir stiprintuvas?
Jai si suma tik kolonelem, skirk geriau juos visus geresnei priekinei akustikai. Tu gale vairuodamas nevazineji :wink:
man atrodo, kad pirk kas tau iseina ir patinka, nes cia patarimo tai kazin ar sulauksi :wink:
man atrodo, kad pirk kas tau iseina ir patinka, nes cia patarimo tai kazin ar sulauksi :wink:
Labai sunku, kai nekonkrečiai paklausta. Jeigu suma už priekį, galą, stiprintuvą, plius subas. Tai net neįsivaizduoju ką padoraus patarti.... Nors iš principo galima ir grotų dar visai neblogai"AND" rašė čia:
![]()
nu zmogelis paprastas ir nori, kad truputi pas ji grotu tai jam ir reikia tos kokybes ne tiek ir daug, o po orginaliu kolonkiu bet kokie gerai instaliuoti komponentai ir nedidelis subas nuo keturkanalio stipriaus jam gros taip, kad net neisivaizduojat kaip bus patenkintas...
http://www.usblaster.com/index.php/9...-60,artId--638"AND" rašė čia:
http://www.usblaster.com/index.php/9...-60,artId--618
Stiprius AZ455
Suma gausis ~ 840. Lieka pinigai laidamsSubų pigių ir gerų kol kas pasiūlyt negaliu. Dirbam ta linkme
![]()
manau, kad tu koksujam visai nereikia, o tik fona padaryt i gala nuo mago ant orginaliu kolonkiu, o ant stipriaus jungt komponentus ir subridzinus du kanalus, pajungti, kad ir koki negalinga, jautru hertz, su faziku
nuo tokiu nedideliu sistemu zmones ir pradeda tobuleti, nereikia noreti, kad viskas prasidetu nuo geriausiu daiktu, o instaliariams reikia moketi ir susitaikyti nors ir nedideliu, bet vistiek klijanto, kad ir koks jis bebutu biudzetu. Gal tokia nedidele sistema ir patenkins kitu zmoniu poreikius.
Na nepatinka man Hertz, tai negaliu nieko gero pasakyt"AND" rašė čia:
![]()
subas man kol kas nėra labai būtinas todėl tie 1000 lt būtų be jo, o jį žadu įsigyti kiek vėliau, kai sugalvosiu kur jį įmontuoti.
ir dar vienas klausimas - kaip buna žemi vien nuo komponentų?
Iš bėdos šuo ir varškę ėda"dalyvis01" rašė čia:
Negali vien komponentai duoti pakankamai žemų, nebent priešbosis būtų 20 cm ir daugiau. Ir tai žemiau 50 Hz nevažiuotų. Yra komponentai, kurie duoda šiek tiek daugiau žemo. Tačiau paprastai tokie greitai užmušami, nes norisi daugiau
![]()
Na as manau kad muzikos klauusimui uztenka zemu is komponentu, bet reikia susitaikyt su tuo trukumu paciu zemiausiu dazniu ir tai kad vazioujant sis trukuma sjausis stipriau nei stovint. Man 13-tuku pilnai pakanka negarsiai klausant muzika ir zemu uztenka (jai nesikabineti kad jie zemiausiu vietu nepasiekia) bet kai pradedi vaziuoti tada jau pritruksta vien komponentu :roll:
Jai isidesi 16-tukus manau pradziai bus gerai ir vaziuojant ir stovint su mezais :wink:
Nebent tu is SPL palaaikymo komandos, tada sakysi kad garso masinoje nera :-D
Jei tau užtenka, tai valio. Tik prisiminka ką sakiau"Amigos" rašė čia:
Žinoma kad iš tos komandos. O ką daugiau palaikyti ? :-D"Amigos" rašė čia:
Jei tau užtenka, tai valio. Tik prisiminka ką sakiauops: apie ko prisiminima cia kalba? :roll: Kazka jau busiu pamirses per visus darbus.
Tada 16-tukai plius subas 12" nemaziau ir pradziai :smt023Žinoma kad iš tos komandos. O ką daugiau palaikyti ?
Sakiau kad neužteks ir didelė tikimybė kad lėksi vynioti priešbosius"Amigos" rašė čia:
![]()
nu bent jau man tia kolkas negresia. Kenwoodo galva neturi tiek galios, kad ir kaip norint nesigaus supleskint Focal'u :-D
Ar visgi yra galimybe padauginus garso rankeles pasukima kazka pridirbti? :roll:
Drąsiai"Amigos" rašė čia:
![]()
:evil: velnias, ir kaip uzdeti limita ant tos rankeneles :-D Retai bet to prireikia nuo saves pacio, bet nuo aplinkiniu daznai. Nes reikia per nagus kapot kai isisiauteja :twisted:
dar norėjau paklausti ar normalu būtų jei priekį (komponentus) ir subą jungčiau nuo stiprintuvo, o galines tiktais nuo mago, nes kažkaip norisi išsiverstši su vienu stiprintuvu
Galinės skambės liūdniau. Nors didelė tikimybė, kad greitu laiku iš viso nenaudosi jų"dalyvis01" rašė čia:
![]()
Bookmarks