imk toki kuris turi 1kw rms
Patarkit koki stiprala geriausia imti, as zvalgausi tarp JBL 600.1, Kenwood 8151D, JBL GTS600 ar kazkas tokio. Bet dabar kolega kalbina nauja imti Arizona eagle..tai vat, kainos visu praktiskai tos pacios, bet kas butu geriau mano atveju? auto golf mk3, dezes bandpass su bosais pioneer 306c (400rms kiekvienas)
imk toki kuris turi 1kw rms
imk gts 600
tai kam to 1kw rms, jei tie garsiukai tik po 400rms teturi...;/ beje, geiau maitinti 2x4ohm, ar jungti lygiagreciai ir 1x2ohm? kaip atda keiciasi parametrai, ir tarkim poreikis maitinti juos? varza krenta o galia irgi automatiskai turi didesne ateiti? jei jungciau 2x400rms ant 4ohm stiprala, tai 1x800rms ant 2ohm ar ne? ar lieka poreikis tiem patiems 400watu? tik su 2ohm?
jeigu prie jbl gts-600, siulau jungti lygiagreciai ant tilto efektas bus ir maza nesirodys ,bet pilnai pakaktu viena prie vieno jungt
ai dar dezes dariau ant slegio praktiskai, su 53hz rezonanciniu...
na matai gts600 nedirba ant 2ohm bridzu..;( vat cia negerai, o dar du bosai nebetelpa..))
ir paaiskinkit del galingumo reikalingo!? jei ant 4ohm abu subai nori po 400rms, tai juso sujungus lygiagreciai tada jie nroes irgi tu paciu 400w? tik su 2ohm, ar nores jau 800w su 2ohm?
tai, kad as turiu ir laiko, kaip velnias,ir tavo bosus utratintu tiltu prie 2 omu negyvai geras daiktas :smt023 nedvejok
tai statei gal papildoma koki cooleri jam? šiaip turėtų labai kaisti su 2ohm bridzu..![]()
beje, atvortke, gal pakomentuotumet, kodel reikia 1kw rms? ir del tos galios reiaklingos tiem garsiukam dviem tiltu sujungtiem...aciu
Todėl, kad jie nifiga jautrumo neturiStakis link=topic=3094.msg31075#msg31075 date=1135619136 rašė čia:
tai siulai man imti stiprala, kad butu 1kw rms @2ohm?
Mindaugui siuliciau pasiskaitineti ,forumus manau supranti angliskai, jie nenauji ,bet groja gerai ,tik galines fyskes blogos
O tau ,Vytautai, siulyčiau ts-w1200 gauti pklausyt ir tad žiūrim kas iš pioneerių, yra jautrūs ir grojantys, o kas baubentys
Na but tikrai idomu paklausyti ar pats toki isidejai ,as dabar isigijau helix hxa 500Q .Dar galvoju bosiukam kanors galingesnio isigyti
nea,pas draugeli pries 4,5 metų klausiau ir labai patiko :smt0232SB554 link=topic=3094.msg31086#msg31086 date=1135622291 rašė čia:
O bosiukus ar tokius isidejai ,beje man blaupunktas visada graziau groja negu pioneer,tiesiog ten zmogus klause del stipro o as turiu viena toki tai ir pasiuliau pasizvalgyti .
o as dabar uzsigeidziau situ bosiuku, man jie labai grazus, gal ir kvailai skamba, bet tikriausiai pavasary jie bus pas mane, sake groja ,gal tu girdejai kaip jie skamba http://www.bigdogaudio.de/pd-6602547...tegoryId=48DIN situ bosiuku
Su phase reikalų neturėjau
rrrr..o apie mano atveji, ar kas galit is specu paaiskint man apie tuos ohmus ir galingumus..:/
Aš sakau pabangyk gts-600, dar tiem tavo bosam jis pergalingas
pasiieskok cia jau apie tai prirasyta nnnnnn.....Stakis link=topic=3094.msg31111#msg31111 date=1135683631 rašė čia:
Muzika tai garsai ir virpesiai
Bookmarks