Blaupunktas normalus stiprintuvas ,bet jei geri komponentai kokybes atzvilgiu nelabai,nor galios turi,o Arizona daug kas giria manau vertesnis demesio
ka rinktis ar si Blaupunkt GTA-4100 ar arizona?? galva blaupunkt daytona mp53 komponentai prieki o gale elipses. auto audi b4. subo nera ir nenoriu deti. ka patartumet??
Blaupunktas normalus stiprintuvas ,bet jei geri komponentai kokybes atzvilgiu nelabai,nor galios turi,o Arizona daug kas giria manau vertesnis demesio
man taipat iskilo lygiai tokia pati dilema kuri pasirinti ar gta-4100 ar az-450![]()
komponnetai ne is geruju. hertz dvijuosciai
Bitlas link=topic=3230.msg32538#msg32538 date=1137350226 rašė čia:
o gal geriau komponentams atskira idet dvikanali o elipses palikt nuo mago?? :smt017
Aš rinkčiausi Arizoną.Elipses geriau leisti nuo stipro.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
tai apsistojam prie arizonos keturkanales :smt023
blaupunktai skleidzia garsa o negroja, kazkas yra teip pasakes!
tai ae belieka![]()
Muzika tai garsai ir virpesiai
nu pas draugeli nuo tokio blaupunkto pajungta bosas hz 25 ir komponentai hz tai visai neblogai skamba. arizonos sitos dar neteko isgirst tai sunku sprest
nekuriant naujos temos tai pas mane vibe elipses blackhex po 150 rms (truputi padaugino gamintojai) ir subas vibe fli 12' 1000w,taj koki stiprintuva patartumet labiau prie sito derinio blaupunkt gta4100,ar Crunch blackmaxx 4200? kuris is ju geresnis pasirinkimas paprasta i garso kokibe nesitaikainciai sistemai,beje kuris daugiau galios is ju spaudzia tikroveje? blaupunktas 640w rašo o tame crunck 1000w,o taj ar nebus kazi blaupunkte vatai truputį tikslesni?
abu suda maka! mane labaiu link blaupunkto traukia! siaip pazek ae gal i ta kaina telpa ten prie visko ir kokybes gausi! :smt023
kazkajp nematyti ae pardavime devetu...
kad nauju kainos neperbaisiausiosbeto ar ieskojei ! paklausinek cia gal kas turi!
Midax Parduoda beveik nauja AE az-455 uz 349 parasyk jam
Bookmarks