Nors viena karta eurovizija taip smagiai ziurejosi.... :smt023
Lietuvos mastu lietuviai laimėjo. Už tai ir išgersim artyman:
Lordi man asmeniškai iš ten buvusių patiko labiausiai. Px kaukės, tačiau kaip šiem laikam jie sugrojo su gera Hard Roko jėga :finga:
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
Nors viena karta eurovizija taip smagiai ziurejosi.... :smt023
WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197
aha, as irgi ziurejau issisiepes ir sirgau
o Lordi visai smagiai pavare rokeli
manau bus sioks toks luzis ir ewropieciai stengsis daugiau daryti sou, nei gera gabala
Nesitikėjau, kad lietuviam taip pasiseks. Tikrai malonus siurprizas, man tai tolygu apsoliučiam laimėjimui. Eurovizija parodė, kad reikia šou ir egzotikos.
O koki rusai įsižeide liko už antra vietą, kokį pareiškima skėlė spaudai :mrgreen: :smt044 :smt040
nustebino tokia Lietuvių vietą loju: O ir norėjau, kad suomiai laimėtų :supz: šiais metais jau mažiau buvo jau įgrįsti spėjusio popsiukio, gal išmirs... :smt021
mire eurovizijos tradicijos. isrinko pirma kuris bent kiek originalesnis. be to, dabar hard rokas ant bangos. tai ir prabalsavo. na o siumete eurovizija tai slamstas. nera ne vienos dainos kuria noretusi parsipust ir klausyt. pernai buvo kelios grazios, o siemet nieko. gaila aisku kad tarp geriausiu is geriausiu (gerai butu kad taip, nors oficialiai tai jo) nera ne vienos vertos demesio. lietuviu skanduote, suomiu dar puse velnio, bet ir tai kaip sunkiojo roko pavyzdys nieko ipatingo, o visa kita elementarus popsiukas. tik vokalas suomiu ir graiku geras. seip viskas. na nebent islande patiko. kad ir kokia ten pasikelus, bet nors juokinga buvo
Klausem karta aparata. garsiai. kraipo, sakau, ir garsas s. niekas negirdi. girdziu, pasirodo, ko nera. gal man sizofrenija?
o ukrainiete ir norvege nepatiko? :smt007 o Lordi sis gabalas gan vidutinis buvo,turi zymiai geresniu,kad ir Devil is a loser
jei pagal grožį tai ukrainietė :smt023
trumpas sionas, dazyta blondine. gal kam tai ir grozis. nors gal ir nieko
Klausem karta aparata. garsiai. kraipo, sakau, ir garsas s. niekas negirdi. girdziu, pasirodo, ko nera. gal man sizofrenija?
na jau ,nestumk ,imtum tokia :supz:wane link=topic=3275.msg38706#msg38706 date=1148466595 rašė čia:
a litva kale gola kaip reikiant, zinos balkanu gaidziai kaip svilpt reikia, lukosius buvo nerealus sokis tiesiog uzbure :supz:
Stumk stumk žodelį į vieną pusej... pasakyk bičiuli ar su mumi būsi...Stumčiau stumčiau kiek galėčiau, daugiau picha kad turėčiau... :weedman:2SB554 link=topic=3275.msg38707#msg38707 date=1148469497 rašė čia:
Bookmarks