Turiu dabar "bulką" su dėžutėmis duryse.Jei darysi 8 ltr. tai atrodys tragiškai.Aš džiaugiuosi su 4 litrais.
Sveiki,
Klausimas daugiau instaliatoriams arba tiem kas susidurę su bulkų durelėmis kaip juose patalpint ~ 8 ltr. dėžutes?
Gal kas turit kokiu darbų pavyzdžių? Ar teko kam daryti? Bus talpinami MOREL ELATE SW6 (16 tukai)
Šiem priešbosiam rekomenduoja daryt dėžutes bet kaip jas sugrūst i bulkos dureles protas neneša..
Ačiu padėjusiems.
Turiu dabar "bulką" su dėžutėmis duryse.Jei darysi 8 ltr. tai atrodys tragiškai.Aš džiaugiuosi su 4 litrais.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
gal galėtumėt pasufleruoti kaip darot? ar į vidų leidžiat, ar ant "abšyfkės" darot?
Vietoje kišenės vienos dalies ir gilyn į duris.
Labai sudetinga ten situacija. Ten plyšys kažkur tik 9-10 cm, ir iki stiklo apie 5 cm.
Kokie garsiaklbiai bus jei nepaslaptis? Ir nuo kiek pradės dirbt?
Pats dediesi labai gudriu, o tiek klausinėji. Kiek litrų ten reikia padaryt?eXtreme link=topic=4230.msg42538#msg42538 date=1155828147 rašė čia:
Labai sunku nupasakoti.Tiesiog sugalvoji, pasimatuoji,padarai.
Išnaudojus tą kišenę kuri palikta daigtam 8L būtų drąsiai IMHO. Tik kaip sakei Artūrai, išvaizda bus prastesnė. Bet gal temos autoriui garso kokybė svarbiau už estetiką.
Ačiu Artūrai, mintį pačio supratau.
O ko tu Atvorte čia emocijas reški? Sugebi, padėk, nesugebi, ačių ir už tiek. Beja neklausiau kiek litrų man daryt. Įsiskaityk į klausimo esmę, nes matau kad jos nesupratai.
Na man estetika svarbu ne ka mažiau nei garsas. as esu truputį kitaip sugalvojas, pasidalinsiu su jumis savo mintimis. Gal vdruk kada prireiks.
"Abšyfke" jamam B4 nuo 93' metu, tuomet nereik nieko pjaustyt, išlošiam tuos brangius kelis centimetrus. dežutes darome pačiose dūrelėse. ten vietos turime ne daug bet pagal mano matavimus viršus kažkur 5 cm, o apačia 4-3 cm. Nedaug bet turime plotą ir galime išnaudoti abi kišenes. Plius B4 neturi nepageidaujamos pirmos kišenės, ir išlošiam dar 2-3 centimetrus. Tuomet gaunasi, kad turime viso 7-8 cm viršuje ir 6-5 cm apačioje per tos mažosios ir ilgosios kisenės plotą. o dėžutes galime leist viduje praktiškai iki pat apačios, prieš tai gerai apdorojus medžiagą. ir mano skaičiavimais gauname apie 8-10 ltr.
Bet vat iškilo toks klausimas, ar netures blogos įtakos siaura dėžutės forma garsui, t.y. iki galinės sienelės bus labai arti.
Man atrodo, kad forume jau buvo kalbėta, kad tokia situacija garsui įtakos nedarys (konkrečiai lyg tai apie subą).
Matau kad nelabai gaudaisi iš esmės kas čia vyksta. Čia kalba jau ne be apie grojima o apie subtylybes kur betkokia smulkmena daro įtaką garsui.
Dėkoju tiem kas padėjo. Įdėju jau turiu, kaip nors susitvarkysiu
Matau kad (ne)gaudaisi, bet nemoki paklausti :smt021 Įsiskaityk: apie grojimą nieko neparašyta :smt019
Aš buvau pradėjęs kažką panašaus daryti, bet po to nusprendžiau dėti sudvejintus bosiukus, tai mintės apie dėžutes atsisakiau... Tai kai bandžiau daryti dežutes, galvojau langui padaryti kaip ir kišenę, t.y. toje vietoje, kur langas, per visą jo ilgį, dežėje padaryti įdubą, į kurią langas nusileistų. Dežutės aukštis turėjo būti iki aliuminio juostos, kuri duris standina. Prisegsiu nuotrauką, gal bus aiškiau ką dariaueXtreme link=topic=4230.msg42572#msg42572 date=1155879333 rašė čia:
![]()
Norėčiau dar pridurti iš savo patirties ,kad jei tiksliai suskaičiavai ir gaunasi apie 8ltr tai realiai gausis žymiai mažiau.Minimum vienu litru.
Svarbiausia ,kad už garsiuko būtų šiek tiek daugiau vietos ir pageidautina nelygus ir grubus paviršius.Kokios formos tūris bus šone neturi reikšmės.
Bookmarks