+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 15 iš 15

Tema: Kokybiška auto garso sistema

Jaunius 10thWonder is on a distinguished road
    Registracijos data
    Aug 2006
    Žinučių
    5

Pagal nutylėjimą Kokybiška auto garso sistema

Sveiki,
    Esu ganetinai zalias auto audio sistemose, todel pries pradedant kazka aklai statytis, noreciau isgirst nusimananciu zmoniu patarimu, bei nuomoniu.
    Taigi, tam planuoju skirti apie 1000-1200 pinigu. Prioritetus labiau linkes teikti garso kokybei, o ne mesai, nors ir tas ir anas nepamaisytu Viska jungsiu prie alpine CDE-9846RM (neiskaitant i mineta pinigu suma). Ka patartumet, komponentus ar koaksialus, ir kokius? kokius priekin, kokius galan, koki suba? Klausoma muzika: hip-hop, breakbeat, downtempo ir pan.. auto: mazda xedos6

Is anksto dekingas.

Savas lanys is on a distinguished road
    Registracijos data
    Jul 2005
    Vieta
    localhost
    Žinučių
    405

Pagal nutylėjimą Ats: Kokybiska auto graso sistema

Nori junkt ir komponentus ir suba ? Tai ir stipreko reik. Į tokią sumą netilpsi.

Registracijos data
    Aug 2006
    Žinučių
    5

ok tarkim koks butu optimaliausias variantas uz tokia suma, paliekant erdves subui ir stipriui ateiciai

arturas@emmanet.lt Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Londonas
    Amžius
    60
    Žinučių
    4,480

Dėti vidutinius komponentus be garso iz.(ją reiktų pasidaryti ateity kaip ir stiprus ir subus)ir laikinai viską leisti nuo grotuvo.Jei eis į originalias vietas 1200lt turi užtekti.Sakykime komponentai apie 900lt likę pinigai instaliacijai.

Registracijos data
    Aug 2006
    Žinučių
    5

buciau labai dekingas, jei pasiulytum konkrecius modelius. Ir ar geriau det 4 vienodus priekin/galan (jei lenda i originalias vietas) ar jie gali skirtis?, jei taip tai kuom? Akys krypsta link s serijos alpine'u: SPS-571A ir SPS-171A

Ekspertas ivas is on a distinguished road ivas's Avatar
    Registracijos data
    Dec 2004
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    42
    Žinučių
    1,123

as dar siulyciau ir mage pasikeisti is e klases i a, o komponentu gale tai tikrai nereik,nes su tokiu biudzetu ir taip nelabai telpi.
    beto pasiskaitinek foruma tokiu temu nagrineta n......... :smt023
    Muzika tai garsai ir virpesiai

arturas@emmanet.lt Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Londonas
    Amžius
    60
    Žinučių
    4,480

Galan nerekomenduoju dėti nieko ,tuo labjau kad ir biudžetas labai mažas.Apie subą irgi reiktų pagalvoti vėliau nes jam su stipru mažiausiai reikia skirti 1000lt +darbas ir laidai.

Jaunius ReaLdas is on a distinguished road
    Registracijos data
    Jan 2006
    Žinučių
    9

nz as irgi nesu fanatikas tos audio sitemos... pasakysiu kaip as galvoju ir noreciau kad taip butu mano automobilyje. visu pirma turiu maga becker traffic pro ir jei man ji nukniauktu taj pirkciau tik becker arba alpina kiti magai man neegzistuoja nz toks jau mano nusistatymas... toliau deciau bitumine danga i duris priekines ir statyciau tik alpinos komponentus i gala tik alpinos koaksalinius garsiakalbius stipreka irgi tik alpina ir sekanciai mastant beabejones alipinos bosa. iki konkreciu modeliu nesukonkretinu nes reikia konfiginti pagal masina...

Ekspertas Edmas is on a distinguished road Edmas is on a distinguished road Edmas is on a distinguished road Edmas's Avatar
    Registracijos data
    Jun 2006
    Vieta
    Lietuva
    Amžius
    47
    Žinučių
    1,618

Citata ReaLdas link=topic=4275.msg43102#msg43102 date=1156936671 rašė čia:
    nes reikia konfiginti pagal masina...
    + pagal klausomą muzikos stilių ir piniginę O
    +37061857133 edmas

Naujokas Magnat is on a distinguished road
    Registracijos data
    Mar 2005
    Vieta
    Siauliai
    Žinučių
    54

nz as irgi nesu fanatikas tos audio sitemos... pasakysiu kaip as galvoju ir norėčiau kad taip būtų mano automobilyje. visu pirma turiu maga becker traffic pro ir jei man ji nukniauktu taj pirkciau tik becker arba alpina kiti magai man neegzistuoja nz toks jau mano nusistatymas... toliau deciau bitumine danga i duris priekines ir statyciau tik alpinos komponentus i gala tik alpinos koaksalinius garsiakalbius stipreka irgi tik alpina ir sekanciai mastant beabejones alipinos bosa. iki konkreciu modeliu nesukonkretinu nes reikia konfiginti pagal masina...
    gaila tavęs

Savas EXONN is on a distinguished road EXONN's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2005
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    40
    Žinučių
    499

Suiauras požiūris prie gero niekada nepriveda... o aš tavo vietoj daryčiau taip kaip Artūras sake: vidutinius komponentus su gera instaliacija (profisionalia).... o poto visa kita ateityje...
    Alpinistas...

Ekspertas ivas is on a distinguished road ivas's Avatar
    Registracijos data
    Dec 2004
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    42
    Žinučių
    1,123

dar alpine masinos truksta ir visas butu komplektas :smt023
    Muzika tai garsai ir virpesiai

Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Londonas
    Amžius
    60
    Žinučių
    4,480

Na kartais gerai kai sudedami vienos firmos produktai.Paprastai gamintojas juos tarpusavyje paderina.Sakykim grotuvas dera su komponentais ir t.t..

Jaunius sinus is on a distinguished road
    Registracijos data
    Aug 2006
    Žinučių
    12

nz as irgi nesu fanatikas tos audio sitemos... pasakysiu kaip as galvoju ir norėčiau kad taip būtų mano automobilyje. visu pirma turiu maga becker traffic pro ir jei man ji nukniauktu taj pirkciau tik becker arba alpina kiti magai man neegzistuoja nz toks jau mano nusistatymas... toliau deciau bitumine danga i duris priekines ir statyciau tik alpinos komponentus i gala tik alpinos koaksalinius garsiakalbius stipreka irgi tik alpina ir sekanciai mastant beabejones alipinos bosa. iki konkreciu modeliu nesukonkretinu nes reikia konfiginti pagal masina...
    Nelabai geras poziuris :smt017 Taip iseina kad manai kad visi kiti gamintojai gamina visiska slamsta?

Savas pharaon is on a distinguished road
    Registracijos data
    Jul 2006
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    38
    Žinučių
    271

Citata sinus link=topic=4275.msg43661#msg43661 date=1157745902 rašė čia:
    Nelabai geras požiūris :smt017 Taip išeina kad manai kad visi kiti gamintojai gamina visiska slamsta?
    Jis tikriausiai galvoja,kad Alpine - DA BEST loju: :lol:

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės