Nori junkt ir komponentus ir suba ? Tai ir stipreko reik. Į tokią sumą netilpsi.
Sveiki,
Esu ganetinai zalias auto audio sistemose, todel pries pradedant kazka aklai statytis, noreciau isgirst nusimananciu zmoniu patarimu, bei nuomoniu.
Taigi, tam planuoju skirti apie 1000-1200 pinigu. Prioritetus labiau linkes teikti garso kokybei, o ne mesai, nors ir tas ir anas nepamaisytu Viska jungsiu prie alpine CDE-9846RM (neiskaitant i mineta pinigu suma). Ka patartumet, komponentus ar koaksialus, ir kokius? kokius priekin, kokius galan, koki suba? Klausoma muzika: hip-hop, breakbeat, downtempo ir pan.. auto: mazda xedos6
Is anksto dekingas.
Nori junkt ir komponentus ir suba ? Tai ir stipreko reik. Į tokią sumą netilpsi.
ok tarkim koks butu optimaliausias variantas uz tokia suma, paliekant erdves subui ir stipriui ateiciai
Dėti vidutinius komponentus be garso iz.(ją reiktų pasidaryti ateity kaip ir stiprus ir subus)ir laikinai viską leisti nuo grotuvo.Jei eis į originalias vietas 1200lt turi užtekti.Sakykime komponentai apie 900lt likę pinigai instaliacijai.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
buciau labai dekingas, jei pasiulytum konkrecius modelius. Ir ar geriau det 4 vienodus priekin/galan (jei lenda i originalias vietas) ar jie gali skirtis?, jei taip tai kuom? Akys krypsta link s serijos alpine'u: SPS-571A ir SPS-171A
as dar siulyciau ir mage pasikeisti is e klases i a, o komponentu gale tai tikrai nereik,nes su tokiu biudzetu ir taip nelabai telpi.
beto pasiskaitinek foruma tokiu temu nagrineta n......... :smt023
Muzika tai garsai ir virpesiai
Galan nerekomenduoju dėti nieko ,tuo labjau kad ir biudžetas labai mažas.Apie subą irgi reiktų pagalvoti vėliau nes jam su stipru mažiausiai reikia skirti 1000lt +darbas ir laidai.
nz as irgi nesu fanatikas tos audio sitemos... pasakysiu kaip as galvoju ir noreciau kad taip butu mano automobilyje. visu pirma turiu maga becker traffic pro ir jei man ji nukniauktu taj pirkciau tik becker arba alpina kiti magai man neegzistuoja nz toks jau mano nusistatymas... toliau deciau bitumine danga i duris priekines ir statyciau tik alpinos komponentus i gala tik alpinos koaksalinius garsiakalbius stipreka irgi tik alpina ir sekanciai mastant beabejones alipinos bosa. iki konkreciu modeliu nesukonkretinu nes reikia konfiginti pagal masina...
+ pagal klausomą muzikos stilių ir piniginę OReaLdas link=topic=4275.msg43102#msg43102 date=1156936671 rašė čia:
+37061857133 edmas
gaila tavęsReaLdas link=topic=4275.msg43102#msg43102 date=1156936671 rašė čia:
Suiauras požiūris prie gero niekada nepriveda... o aš tavo vietoj daryčiau taip kaip Artūras sake: vidutinius komponentus su gera instaliacija (profisionalia).... o poto visa kita ateityje...
Alpinistas...
dar alpine masinos truksta ir visas butu komplektas :smt023
Muzika tai garsai ir virpesiai
Na kartais gerai kai sudedami vienos firmos produktai.Paprastai gamintojas juos tarpusavyje paderina.Sakykim grotuvas dera su komponentais ir t.t..
Nelabai geras poziuris :smt017 Taip iseina kad manai kad visi kiti gamintojai gamina visiska slamsta?ReaLdas link=topic=4275.msg43102#msg43102 date=1156936671 rašė čia:
Jis tikriausiai galvoja,kad Alpine - DA BEST loju: :lol:sinus link=topic=4275.msg43661#msg43661 date=1157745902 rašė čia:
Bookmarks