+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 12 iš 12

Tema: Komplektacija i '95 Ford Mondeo

Fuksas GAZ-21 is on a distinguished road
    Registracijos data
    May 2006
    Žinučių
    2

Pagal nutylėjimą Komplektacija i '95 Ford Mondeo

Sveiki. Kadangi turiu mondeo, o jos muzikos kokybe manes netenkina, noriu Jusu pagalbos. Kadangi esu visiskai zalias siuose dalykuose, tikiuosi, man patarsite. Mano finansai ~800lt, tiek nedaug, o noretusi visko: ir stipriako ir subo ir blah blah blah, bet manau niekas neiseis. Kaip ir i ka butu geriausia investuoti siuos pinigus, galbut viska susiperkant palaipsniui? Abejoju ar noresiu deti tarkim elipses i palange ar kaip ji ten vadinasi, kur hechbekuose pakyla kartu su bagazine, nes baiminuosi del lengvo grobio ilgapirsciams todel tektu tenkintis koloneliu montavimu i dureles. Ar verta man taip daryti? (beje, neisivaizduoju kokio dydzio yra montuojamos i dureles) ops:

Zodziu laukiu visu Jusu patarimu, ka ir kaip man susipirkti ir kur susimontuoti uz ~800lt.

Best regards,
    GAZ-21 :smt023

arturas@emmanet.lt Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Londonas
    Amžius
    61
    Žinučių
    4,480

Pagal nutylėjimą Ats: Komplektacija i '95 Ford Mondeo

Sveikas.Jei galvoji busima sistema plesti tai uz siuos pinigus nusipirk komponentus.Iseina padorus garsiakalbiai.Jei nori uz 800 padaryti viska tai tada tuos pinigus investuok i varikli arba vaziuokle.

Fuksas GAZ-21 is on a distinguished road
    Registracijos data
    May 2006
    Žinučių
    2

Ne, planuoju ateityje plesti, todel ir prasau pagalbos, ka paciai pradziai kokius komponentus susipirkti. Esu nedurnas ir suprantu, kad tokie pinigai mazi viskam. O

BTW, variklis ir vaziuokle viskas ok, nesuprantu, kodel tiek daug zmoniu sia masina skundziasi. Turiuu jau tris metus ir papildomu investiciju ji nepareikalavo. :smt023 tphiu pthiu pthiu O

Doktorantas Tadas B is on a distinguished road
    Registracijos data
    Aug 2004
    Žinučių
    1,195

http://www.i-klubas.lt/forum/index.p...ic,2113.0.html

pradziai paskaityk, jei jau visiskai nieko nesigaudai.

Savas Julius2 is on a distinguished road
    Registracijos data
    Dec 2005
    Žinučių
    309

Citata GAZ-21 link=topic=3802.msg38694#msg38694 date=1148455871 rašė čia:
    Sveiki. Kadangi turiu mondeo, o jos muzikos kokybe manęs netenkina, noriu Jūsų pagalbos. Kadangi esu visiskai žalias siuose dalykuose, tikiuosi, man patarsite. Mano finansai ~800lt, tiek nedaug, o norėtūsi visko: ir stipriako ir subo ir blah blah blah, bet manau niekas neiseis. Kaip ir i ka būtų geriausia investuoti siuos pinigus, galbūt viska susiperkant palaipsniui? Abejoju ar noresiu dėti tarkim elipses i palangė ar kaip ji ten vadinasi, kur hechbekuose pakyla kartu su bagazine, nes baiminuosi del lengvo grobio ilgapirsciams todel tektu tenkintis Kolonėlių montavimu i dureles. Ar verta man taip daryti? (beje, neisivaizduoju kokio dydzio yra montuojamos i dureles) ops:

žodžiu laukiu visu Jūsų patarimu, ka ir kaip man susipirkti ir kur susimontuoti uz ~800lt.

Best regards,
    GAZ-21 :smt023
    kad ir ka montuotum i galine palange viskaq gali paslepti, t.y. montuoti is apacios

arturas@emmanet.lt Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Londonas
    Amžius
    61
    Žinučių
    4,480

http://forumas.i-klubas.lt/index.php/topic,3844.0.html Paskaityk ką galima padaryti už 1000lt.Manau 200lt galėsi prisidėti.

Aktyvus LiPaLaZ is on a distinguished road
    Registracijos data
    Jul 2004
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    42
    Žinučių
    130

pamatuok gylį ar tilps aukšti midbasai. Ten stiklas gan arti, o iškelt aukščiau (storesnę fanierą dėt po dinamiku) nesigaus, nes liečiasi su grotelių dalim. Ne į pačias, bet į sujungimą remiasi. Labai durnos durys, nors atrodo viskas labai gražiai lenda. Pas mane tose vietose ir stovi (viršuj) ir norma, neliečia grotelių, bet teko jas papjaustyti iš vidinės pusės

Aktyvus LiPaLaZ is on a distinguished road
    Registracijos data
    Jul 2004
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    42
    Žinučių
    130

na deda dauguma apačion, nes patogiau dirbt bet šiaip geriau sako kai į aukščiau deda, tipo atstumai mažesni tarp aukštų ir žemų. Teisybė, ar ne - tegu protingieji kurmiai pasisako.
    Su pakreipimu aukštai - prastoka, nusikreipia ne į klausytoją, o labiau į bėgių svirtį

Aktyvus Darka is on a distinguished road
    Registracijos data
    Jun 2006
    Žinučių
    155

Už tokią sumą pasirinkimas tikrai didelis(Eton,Helix,Hertz aukštesnės serijos ir t.t,dar ir Morel Elate dvijuostė,Dynaudio su nuolaida galima).Taip kad čia jau reikia klausyt ir rinktis.O montuot,tai montuočiau į originalias vietas,nes ir sceną lengviau pakelt ir fazinės charakteristikos geresnės.O tilp tai tikrai tilps,nes jei norėsi gero efekto vistiek turėsi daryt podiumus.Gal net su pakreipimu.Na montuojant pabandysi ir bus matyt.

Aktyvus Push is on a distinguished road
    Registracijos data
    Aug 2006
    Žinučių
    140

manau jau gali pradet taupyt šitiems žvėriukams http://audioprojektai.lt/?id=808 alteratyva tik scan speakai,bet su anais vargo daug labai...
    O nuo tu alpinu laikas butu atprast jei apie tokia akustika galvoji

Aktyvus Darka is on a distinguished road
    Registracijos data
    Jun 2006
    Žinučių
    155

Geras specas dvijuostę tikrai sumontuos geriau nei tu brangią trijuostę :smt018Trijuostės montavimas čia jau ne žaidimas,o ypač už 3000lt.O ir Alpine tokio lygio akustikai būtų gerai pakeist į kokį Clarion HX-D2.Gaila,kad pas mus ne Rusija OTen jau ir naudotą gali gaut.Nors ir pas mus gal kur nors galėtų atrast?Nors abejoju.

Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Londonas
    Amžius
    61
    Žinučių
    4,480

Dynaudio ir SPX mano nuomone netiks prie VRX .Su SPX gausis labai viskas švelnu ,o Dynaudio bus skystokas priešbosis.Šiaip Dynaudio yra labai neutraliai grijantys ,bet automobilyje nirisi ryškesnio priešbosio kas visada labai gerai gaunasi su Focal ir Audison.Iš minėtų brendų rekomenduočiau Focal ir jei leidžia galimybės Utopia gal dviejų juostų su 18cm priešbosiu.Į Mondeo turėtų pasistengus tilpti.Šitas komplektas su Alpine bus neblogas ,o su sena bus dar geresnis.

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės