Sveiki. Na aš labai ne dauk teišmanau apie garso sistemas. Taigi užduosiu daug ir kvailų klausimų, bet kaip nors, labai nepykit. Esmė tame, kad yra tarnybinis automobilis Peugeot 206. Na viskas ten sudėta standartas, tik automagnetola Blaupunkt Seattle MP 74 įsidėta mano. Tai va, na pradžiai rekėtų komponentų ( Į STANDARTINES VIETAS!!), žemo dažnio garsiakalbio, bei stiprintuvo. Kadangi aš praktiškai išmanau NIEKO tai kreipiuosi į Jus pagalbos, pavardinkit man konkrečių modeliukų į ką galėčiau/turėčiau atkreipti dėmesį. Beja, firmos turėtų būti iš tos serijos: Kenwood, Pioneer, Sony, JVC ir kitokios nesamones Nes tiesiog turiu jiem riebią nuolaidą Kažkaip nenoriu remti vagių.. O jei yra kažkas stipriai pigiau už šitas firmas ir nenusileidžia kokybe, taip pat prašom paminėti, gal tai bus pigiau už visas nuolaidas Iš anksto dėkui už nuomones bei pasiūlymus artyman:
Na taip Galvoju sumoj apie 1000lt. Na čia be montavimo, laidų.. Kažkaip daugiau skirti nenoriu, nes mašina nėra didelė ir šiaip tikrai neturiu tobulos klausos, tiesiog kad grotų geriau nei standartai ir tiek. :smt020 žemo kažkiek norisi, bet tikrai ne bumčiko ir tiek
na net nežinau, gal geriau apsilankyk po lietuviškas firmų svetaines kurios parduoda auto aparatūrą ir apsižiūrėk kiek kas kainuoja, kad bent įsivaizduotum ką galima padaryti su tokiais finansais :smt017 o svetainių rasi čia nemažai: http://www.i-klubas.lt/index.php?opt...&Itemid=22
Bookmarks