na nieko sau naujenaAdminas link=topic=4177.msg41877#msg41877 date=1154979876 rašė čia:
Atsirado nauja narių grupė. Patekę į šią grupę nariai neturi galimybės skaityti, gauti PM. Jai automatiškai priskiriami visi nauji vartotojai „Fuksai“, taip pat tie, kurie piktybiškai siuntinėja komercinius pasiūlymus. „Fuksai“ perėję į „Naujokus“ automatiškai tampa pilnateisiais nariais. Kriterijus yra 5 žinutės.
Bandymas registruotis kitu vardu, norint turėti PM bus traktuojamas kaip įsilaužimas į sistemą ir asmuo pateks į sunkaus blokavimo veikimo mechanizmą.
Laukiam komentarų :-)
na nieko sau naujenaAdminas link=topic=4177.msg41877#msg41877 date=1154979876 rašė čia:
Taip, tai naujiena šiame forume, tačiau visur tai normali praktika.
Visų kurie gauna reklamines žinutes be prašymo, prašau informuoti administratorių Adminas arba el. paštu administratorius@i-klubas.lt . Nuo komercinių pasiūlymų antplūdžio jau visi pavargo, elektroninis paštas yra apskritai užverstas tuo šlamštu. Taip kad nors reikia išsilaikyti
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
man ateina daug zinuciu "pranesti moderatoriui"
Ateina ar ateidavo ?
na prieš pora dienų dar buvau gavęs
Ar aš pataikau dar į tą grupę be pm ar jau nebe?
tai pabandyk išsiųst PM'ą kam nors,jei nepavyks - reiškias dar esi 8)atvortke link=topic=4177.msg42070#msg42070 date=1155153250 rašė čia:
Tie kas sėdi be PM jaučia tai iš karto. Net klausti nereikia :-D
tai jau tikrai... :lol: :lol:Artūras-M link=topic=4177.msg42079#msg42079 date=1155156026 rašė čia:
Krc... O buvo taip, paprašė žmogus apie varžybas neva ateinančias info... Aš jam paėmiau ir nukopinau iš neto visą kauno auto dienų tvarkarštį, ir oplia no pm grupė... kažkokia nesamonė....
Alpinistas...
gavau
This message was created automatically by mail delivery software.EXONN link=topic=4177.msg44883#msg44883 date=1159910281 rašė čia:
A message that you sent could not be delivered to one or more of its
recipients. This is a permanent error. The following address(es) failed:
exonnn@hotmail.com
SMTP error from remote mail server after RCPT TO:<exonnn@hotmail.com>:
host mx1.hotmail.com [65.54.245.8]: 550 Requested action not taken:
mailbox unavailable
Ir taip jau pakankamai ilgas laikas.
Blokavimo priežastis aprašyta čia: http://forumas.i-klubas.lt/index.php?topic=3982.0
Neturėjau Pm, nuo pat pradžių. :smt017
Bet profilyje nerandu, kur el.pašto adresas įvestas. Turėtų būt geras, bet užmest akį reiktų
http://forumas.i-klubas.lt/index.php...u=2;sa=account
Šiaip niekas neužsiima be reikalo kišti į No PM. Per dieną normaliai iš forumo administratorius gauna apie 20 - 30 žinučių, apie nepristatytų laiškų gražinimą. Dėl vienkartinių niekas nesikabina, tačiau kai tai su adresatu patampa sistema, tuomet rekordininkai ir tampa be galimybės naudotis PM.
Rašinėti kiekvienam ir prašinėti, būk geras susitvarkyk, kainuoja per daug laiko.
Meta klaida paspaudus ant nuorodos:Artūras-M link=topic=4177.msg44890#msg44890 date=1159913277 rašė čia:
You don't have permission to modify or assign membergroups.
O tu ką, nori pats pasišalinti save iš No PM grupės ? Gudrutis vienok
Nu blin... aš kažkaip galvojau kad su adresu pas mane viskas tvarkoj, nes ankščiau dažnai į savo normalų meila gaudavau pranšimus tipo moderatoriui, užtai ir galvojau kad viskas ok, bet kaip čia tiap vyksta aš nžn. Kur galima pasižiūrėti koks meilas užregistruotas, nes prie profilio nerandu... normalus meilas yra exonnn@gmail.comArtūras-M link=topic=4177.msg44890#msg44890 date=1159913277 rašė čia:
čia va įrodymas kad nemeluoju:
O beto jei pažiūrėtumėt į patį apatinį laišką tai pamatytumėt jog ir registrvausi aš jau su šiuo meilu. o meilas exonnn@hotmail.com yra mano msn adrese nes aš su juo loginuos ten o realiai tokio meilo nevartoju, tai kodėl man yra siunčiamos žinutės į meilą kuris yra parašytas msn'o kontakte ?
Ar galėčiau atgauti PM ?
Alpinistas...
ir aš norėčiau atgauti
o man pox ant tu pm............... :twisted: :twisted: :twisted: :smt019 :smt019 :smt019
projektas procese:
"JVC" KW-AVX820 (USB WAV) - toslink - "Helix" DSP.3 - "Media Control v4" by MultiMAKE,
"Soundstream" P204e (tweak)- "Focal" TN?, "Tectonic" BMR 3",
"Soundstream" P202e (tweak) 2 vnt.- "JBL" T595 Limited Edition (perdaryti į midbosus),
"Soundstream" P204e (tweak)- "JVC" HSA1699-02A, "SinusLive" BassPumpII
"Optima" YellowTop 75Ah, "Oehlbach" 1F, "HELIX" CAP 33, Laidai "Rega" FSC Quattro, linijiniai - savadarbiai pasidabruoti vintažiniai...
Old School Car Audio
Profilis >> Account Related SettingsEXONN link=topic=4177.msg44894#msg44894 date=1159942320 rašė čia:
Man irgi, pasiskabint galima :supz:Ernestas link=topic=4177.msg44899#msg44899 date=1159949547 rašė čia:
Teisybė, visai pamiršau. Patekus į No PM grupę elektroninis paštas jau nebereikalingas, automatiškai ir neprieinamas koregavimui.
Nu krc visiškas izdivonas tada čia... Iš didelio rašto išėjot iš krašto.....
Alpinistas...
O ignoruoti taisykles, ignoruoti tai, kad žmonės dirbantys savo darbą yra trukdomi dėl to, kad kažkas nepasikeičia laiku savo negaliojančio pašto adreso nustatymuose ir varo į darbinius administratorių pašto adresus SPAM yra žmoniška ? Administratoriai negali perspėjančius laiškus filtruoti ir iš karto trinti. Kiekvienas laiškas yra skaitoms ir aiškinamasi problema. O tam yra gaištamas laikas. Dėl tokio kiekio laiškų yra nepastebimi kiti laiškai ir nebelieka laiko į juos atsakinėti.
Dar nereikia pamiršti, kad tie kas administruoja, tai administruoja tai gauna ne tik laiškus iš šio forumo. Yra gausybė kitų laiškų su svarbia informacija.
Prašymas visiems buvo aiškai išdėstytas čia : http://forumas.i-klubas.lt/index.php?topic=3982.0
ai gerai, krc... apmiršitą reikalą, matau kad beprasmiška čia jum kažka įrodinėti.... adminpower
Alpinistas...
Bookmarks