for pharaon
jo pasiklausyk pas mane ivolgos ir pas exonn'a jbl ir nusprasi kas ir kaip :supz:artyman:
Lygtai watuose esmė...
Aš turiu JBL 755.6, klausiau ir tą ivolga. Man asmeniškai JBL gražiau groja, bet čia aišku kiek žmonių tiek ir nuomonių, o geriausiai tai kad pats paklausytum. Jei iš kauno esi galiu pademonstruot kaip JBL'as groja. Ivolga rasi gal kitur.![]()
Alpinistas...
for pharaon
jo pasiklausyk pas mane ivolgos ir pas exonn'a jbl ir nusprasi kas ir kaip :supz:artyman:
Jei galit,parašykit savo nuomonę dėl šio stiprintuvo(modelį parašysiu po jūsų komentarų O),taigi:
Max. Power 1200 Watts (4 Ohms)
Max. Power 4x200 Watts/ 2x600 Watts (4 Ohms), 4x300 Watts (2 Ohms)
RMS Power 4x80 Watts/ 2x240 Watts (4 Ohms), 4x120 Watts (2 Ohms)
4/3/2/1-Channel
Frequency response 10 - 30000 Hz
Signal to noise ratio > 100 dBA
Distortion factor < 0.03 %
Input impedance >10 kOhm
Input sensitivity 0.3 - 8 V
Stability 2 Ohm
Fuse 3x25A
Low-pass filter 50 - 250 Hz (12 dB edge steepness)
High-pass filter 20 - 55 Hz (12 dB edge steepness)
Bass Boost 0 - 12 dB by 45 Hz
Inputs 4x Cinch / RCA gold plated
Outputs 4x loud speakers, gold plated
Dėkui iš anksto už atsakymusloju:
realiai isš tokiu parametru nieko nuspresti negalima ,bet jau pagal marketingo subtilybėse matosi kad konkretus chickenkneu chickenkneu chickenkneu
Nu aš galiu pasakyti taip: groja ne skaičiukai o stiprius. Taip kad nepaklausęs nieko nepasakysi iš skaičiukų
Alpinistas...
Ok,viskas aiškuloju:
O šiaip,čia stiprintuvo Blaupunkt THA 480 parametrai,aš jį turėsiu po ~savaitės,tai galėsiu pasidalint įspūdžiais O![]()
jeigu ka tai as apie bmw-galiu pasakyt,kad bmw yra slamstas ne auto,ir nera ko cia ju girt,na su naujaisiais modeliais neteko susidurt-tai apie juos negaliu nieko pasakyt,bet apie senesnius tai mano nuomone tokia.galetum pagrist savo teigini,kuom tavo nuomone tie bmw tau ipatingi?Artūras-M link=topic=4110.msg41211#msg41211 date=1154297545 rašė čia:
Cia audio forumas,o ne auto O
Visai nereikalingos diskusijos kuri auto geresne/blogesneartyman:
Bookmarks