man irgi maždaug toks daigtas reikalingas
Kur galima įsigyti 5.1 dekoderį kuris jungtūsi per optinį kabelį su DVD grotuvu ir išvestu į 6 RCA kanalus. Aš turiu 5.1 komplektą ir ten nėra optinio įėjimo tiktai 6 RCA lizdai: FL, FR, RL, RR, CENTR, SUB. :smt022 Kur galima tokį daikčiuką gauti ir kiek jis kainuoja? :smt100
man irgi maždaug toks daigtas reikalingas
maždaug tokį daigta turi galvoj?
http://www.creative.com/products/pro...p;product=9468
man rodos kaina bus apie 300-400lt
Kur tokį daikčiuką Lietuvoje galima įsigyti ar užsakyti? Gal turgui kokiam skyriui galima rast? :smt100
rprznt linke parodytas creative'o gaminys kreipkis į pvz BMS ar kitus ir parveš jei neklystu tai galimas toks varijantas (aš kažkada jų paklausiau apie terabaito HD ir CD-ROM sata jungtim atskymas teigiamas buvo, mokėk 30% iškart ir lauk 2-3sav. bus)
+37061857133 edmas
O gal labiau apsimoka kokį resyverį paimti už kokius 200 - 300 LT su Dolby funkcija ir Optiniu S/PDIF įėjimu.
:smt102Phaeton link=topic=4137.msg41612#msg41612 date=1154717455 rašė čia:
+37061857133 edmas
Neesu video šalininkas,bet duosiu patarimą.Tai patikrinta ir tikra,kaip,kad šiemet nėra žiemos Nusipirk VIDO 213 ar panašų DVD pleerį.Dabar yra nuo 99 lt. naujas. Užbėgdamas už akių pasakysiu,kad "kokybe" nenusileidžia aparatams,kad ir už 1000lt.(Juk tai video ir priedo cyfra). Labai norint patobulinti reikėtų maitinimo kondensatorių talpą patrigubinti ir garso išėjimų kondus pakeisti popieriukais (!!!).
Ir turėsi daigtą kuriame optika,5:1,kompeksinis stereo, S-video,scart ir visi kiti įmanomi išėjimai-įėjimai.Net caraoce yra . Ir galvos nereikės sukti dėl papildomų BALALAIKŲ kaip,kad DOLB...(ajobas) ir panašių priedų
Bookmarks