Kenwood nuo kokių 98m. turbūt tokius gamino...
Sveiki. Radau video internete su magu (ties 3min 30sek.), visai nieko pasirodė (uzsilenkimo prasme, kaip visa kita nežinau) Koks tai modelis ir kurio gamintojo ?
Kenwood nuo kokių 98m. turbūt tokius gamino...
Būti kovotoju - medžiokliu - tai ne vien tik spęsti aukai spąstus. Kovotojas - medžioklis sugauna auką ne todėl, kad spendžia spąstus ar žino aukos įpročius, bet todėl, kad pats neturi įpročių - čia jo pranašumas. Jis visai ne toks kaip žvėrys, kuriuos gaudo - apriboti sunkių įpročių ir numatomų suktybių. Jis yra laisvas, lankstus, nenuspėjamas. Pasijutęs svarbus,žmogus apsunksta, pasidaro vangus ir tuščias. Kad taptum kovotoju, turi būti lengvas ir lankstus
O kokie naujesni modeliai su tokiu "užsilankstymu" ?
:smt017
gal koks Kenwood KDC808
Būti kovotoju - medžiokliu - tai ne vien tik spęsti aukai spąstus. Kovotojas - medžioklis sugauna auką ne todėl, kad spendžia spąstus ar žino aukos įpročius, bet todėl, kad pats neturi įpročių - čia jo pranašumas. Jis visai ne toks kaip žvėrys, kuriuos gaudo - apriboti sunkių įpročių ir numatomų suktybių. Jis yra laisvas, lankstus, nenuspėjamas. Pasijutęs svarbus,žmogus apsunksta, pasidaro vangus ir tuščias. Kad taptum kovotoju, turi būti lengvas ir lankstus
ka nori toki pirkt,beja geri magai :smt023
Neblogi magai, bet būna ir geresniu :taip:AURIS-T link=topic=4979.msg50218#msg50218 date=1167754390 rašė čia:
kenwuud KDC-PSW9521, KDC-8021, KDC-M9021
*Šiame poste išsakyta autoriaus nuomonė dažniausiai nesutampa su skaitytojo nuomone.
---------------
tel. +47 46 222090
info@caraudio.lt
www.caraudio.lt
OCIA JAU SKONIO REIKALAS man asmeniskai kenwood nepatinka,zemesne klase kaip ir panasonic,
bet cia jau mano nuomone,simtai zmoniu simtai nuomoniu,.....
bet kas yra isbandes neviena varianta tai pritars kad kenwood S.....AS
eik eik.paulinijus link=topic=4979.msg50286#msg50286 date=1167843141 rašė čia:
Vienas is to simto jau savo nuomone pareiske 0![]()
paimk xxv-01d ir pasakyk kad jis šudas.Lenikas link=topic=4979.msg50317#msg50317 date=1167849789 rašė čia:
paimk xxv-01d ir pasakyk kad jis šudas.
na ka tu biciuli :P is visu kenwood,u tik su vienu modeliu nori yrodyt kad kenwood,ai geri aparatai? :roll:
skaiciau kad kas kas kenwooda siame forum lygina su alpine clarion :P keistuoliai
aš noriu pasakyt, kad ne brand'as groja o gaminys. O Alpine tai jau groja?paulinijus link=topic=4979.msg50338#msg50338 date=1167852888 rašė čia:
Gerai, baikit fleima. O koki mageli siulot imti, kad nevargintu snukio emiojimas (t.y. pasisleptu kaipnors) ?
imk gerą magą važiuok pas meistrą, arba pats tokiu pabūk ir ji paslėpk kur nors.armagedonas link=topic=4979.msg50345#msg50345 date=1167855732 rašė čia:
Viskas praejo visi sitie bajeriukai su mago pasislepimu! Musu narikai jau labai protingi pasidare! Viena vakara atvaziuoji ir ziuri i tave kodel gi tu namo su tusciomis rankomis eini! Ryte valio pavoge! Nebutu pasleptas isimtu iseitu, o kai pasleptas tai dar visa panele islauz, kol supras kaip ji reikia isimti! :smt021atvortke link=topic=4979.msg50346#msg50346 date=1167855862 rašė čia:
АвтоЗвук - тяжелая форма заболевания аудиофилии, выражается в стремлении добиться идеального звучания автомобильной аудиосистемы. Лечению не поддается :smt023
Kada mes gyvensime ramiai? Turbut niekada! Vat taip galvoji sau pvz kokia galva gera nuipirkti kad ilgam butu, o paskui pagalvoji kokiam ilgam, pavogs gi! Kas karta nesiesi imamus ir taip jis greiciau genda, ibrezimai ir visa kita! :smt021
АвтоЗвук - тяжелая форма заболевания аудиофилии, выражается в стремлении добиться идеального звучания автомобильной аудиосистемы. Лечению не поддается :smt023
Rasydamas kaska be konkreciu argumentu tai tu savo nuomonę kita karta pasilaikyk sau. o su tokiais š......nais pasiskymais yra kitas forumas kaip antai omnitel.autos.audio Be to prieš atsakinedamas ar ka rašydamas paskaityk bent topiko antraštę. chickenkneupaulinijus link=topic=4979.msg50286#msg50286 date=1167843141 rašė čia:
*Šiame poste išsakyta autoriaus nuomonė dažniausiai nesutampa su skaitytojo nuomone.
---------------
tel. +47 46 222090
info@caraudio.lt
www.caraudio.lt
topika maciau,o paskaitinek pats kad kazkas raso kad geri magai kenw....
nu tai as parasiau kad man asmeniskai..........
tai ir kotu cia draskais :smt021ko sokineji
forumas yra forumas diskusijos,nuomones pasisakymai
bet toks sudi.as tavo isisokimas man nesuprastas,tau sikna skauda kad zmones savo nuomone issako?
ar tu cia ant visu taip sokineji?
[quote=paulinijus link=topic=4979.msg50504#msg50504 date=1167930360]
topika mačiau,o paskaitinek pats kad kažkas raso kad geri magai kenw....
nu tai as parašiau kad man asmeniškai..........
tai ir kotu cia draskais :smt021ko sokineji
forumas yra forumas diskusijos,nuomones pasisakymai
bet toks sudi.as tavo isisokimas man nesuprastas,tau sikna skauda kad žmonės savo nuomone issako?
ar tu cia ant visu taip sokineji?
tai kad pats cia sokineji,o apie aparatura nieko nerauki(ir dar vaidini gudra) :smt021
UZKNISOT gincitis!!!!!! :smt019 geriau ka nors protingo parasytumete!
Bookmarks