Ne profo ausimis tai merse groja liuks.Aisku zemo gilaus nera, suprantama, bet garso kiekio ir kokybes jei paprastas muzikos myletojas, manau pilnos ausys ir akys.... :smt020
Gamyklines aparaturos pilnai pilnai gana. :supz:
gal kas žinot ar esat susidūre su MB S klase apie 2000m. modeliu, ir BMW 5 apie 2003m modeliu("blakstieniniu" tuo naujesniu) kokia ten aparatūra stovi? kokios firmos vienam ir kitam auto? Nu ir išvis aplamai kas stovi, kokios kolonėlės, kiek jų.... kaip grojimas???? :smt017
Ačių už info, jei kas suteiks![]()
Ne profo ausimis tai merse groja liuks.Aisku zemo gilaus nera, suprantama, bet garso kiekio ir kokybes jei paprastas muzikos myletojas, manau pilnos ausys ir akys.... :smt020
Gamyklines aparaturos pilnai pilnai gana. :supz:
WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197
Tipo pagal gamyklinę aparatūrą automobilį renkies? :lol:
http://www.boulingas.net - Boulingo diskusijos
Na manau jei is tokiu auto kokios parasyta, tai verta zvilgterti ir i komplektacija...Tikrai ne paskutinej vietoj igarsinimas. :smt020
bet netapati klase yra MB s ir bmw5
Klausimą suformalavau tik apie garsą šiuose automobiliuose, todėl nematau jokios prasmes gilintis kaip, kas, kodel ir t.t...kas nesusija su šiuo mano klausimu :smt023
gal kas plačiau apie garso sistemas šiuose auto gali aprašyti? Aš merse girdėjau, bet kas ten ir kiek stovi ko? ir gal kasnors apie bmw žino... :smt017
na bmw5 ir 3 tik truputį naujesni (2006m) man prieš akis 4-5d savaitėje trinasi ir su 5 pavažinėti teko kelis km, bet kas liečia garsą tai nžn nei aš nei patys savininkai, o juk nepradėsi svetimo daigto ardyt, kad sužinot kas kur...
+37061857133 edmas
Labai įdomi patirtisEdmas link=topic=4940.msg49917#msg49917 date=1167240879 rašė čia:
loju:
visai neįdomu. nes tai šefų turtas. o jie be reikalo net į kabinetą nesikviečia jau nekalbant apie mašinas namus ir tt. ir kas keisčiausia su gerom naujienom ateina patys, o kai jau kviečia - gero nelauk. tad visai ten neįdomu ir atsidūrus ten jau muzika nelabai rūpi...
+37061857133 edmas
As galiu is savo puses atsakyti tik apie MB S- klase . Tais metais ejo 220 kebulas (kates akim) s-klase su Bose akustika. Garsas minkstas ir melodingas . Truksta detalumo. Su BMW 5 klase S-Klases mersas nesilyga.
tai jis ne mašina lygina, o garsą :smt018scorpionas link=topic=4940.msg52331#msg52331 date=1169251601 rašė čia:
Sita...Nesilyga tai - ar mersas geriau tau griezia ar BMW. Ot man idomu, kaip ??? :smt017
Bookmarks