jei ka tai cia visu senesniu audiniu liga-as pats vazineju su audi,bet man dar taip nebuvo,bet mano pazystamiem keliem tai pastoviai sudega-kiek zinau tai reik pastatyt rėle ir viskas buna ciki
turiu problemele su "bulkos" trumpom swiesom, ju kontaktai pastowei kasko iskaista pacem rankenejiu krume, jau keiciau ir lemputes y silpnesnes ir wistiek? kame cia problema? :smt017
jei ka tai cia visu senesniu audiniu liga-as pats vazineju su audi,bet man dar taip nebuvo,bet mano pazystamiem keliem tai pastoviai sudega-kiek zinau tai reik pastatyt rėle ir viskas buna ciki
Reiktu pasiziureti tuos kontaktus gal jie apsinese arba susijungia nelabai gerai.
o jeigu pagal sita schema* http://www.elektronika.lt/schematic/theme/77/43/* * ar iseis kas?* :smt017 sakau gal kas bande?
o kai akumai pases tai galesi stumdyt :smt021
tampyt galėsi. Jei nesupranti nieko tai bent nesamonių nerašinėk.AURIS-T link=topic=5453.msg55954#msg55954 date=1172872882 rašė čia:
Autoriui, daryk ir jokių bėdų nebus.
ka tu cia skiedi,kad nebus problemu :smt019,jei akumas leisgyvis ir jis kurs masina-automatiskai isijungs sviesos,jos sunaudos daug sroves ir masinos jam neuskurt :smt021
eik pastudijuok tą "sudėtingą" schemą ir gal bus aiškiau.AURIS-T link=topic=5453.msg56013#msg56013 date=1172958643 rašė čia:
aisku :smt023 reik pamegint
Bookmarks