pas drauga vasara tai uzkaisdavo gerai ir poto trukinet pradeda garsas
nusipirkau neseniai blaupunkta, nezinojau iki tol kad jie turi polinki i kaitima O o dabar pradedu nerimaut, paklausau 20-15 min vidutiniu garsu ar truputi daugiau, ir mago kairysis sonas karstutelis buna...siaip paciam grojimui atrodo nieko, ir kompakta normaliai skaito, tai cia nieko neatsitiks ar reikia daryt kanors nuo to kaitimo???
pas drauga vasara tai uzkaisdavo gerai ir poto trukinet pradeda garsas
turejau clarion 7, tai kaisdavo smarkiai. bet jokio pasakiniio poveikio del to nebuvo.
o skaiciau kad kiti galvoja det ten koki ventiliatoriuka ausinimui, kazain apsimoka ir man toki dalyka daryt ar tik laiko ir pinigu svaistymas?
turiu orlando mp46 irgi kaista vienas sonas, bet ten ausinimo radiatorius stovi jis ir turi kaisti. kas del grojimo tai vasar jokiu problemu nebuvo. jeigu tau grojimas netrukineja tai nekreipk demesio.
del grojimo tai kol kas atrodo nieko, o tau kairysis sonas kaista? ziurint is priekio?
viskas normalu ir turi kaisti tam ir yra radiatorius, bet kuriuo atveju microshema apsaugota nuo perkaitimu blogiausiu atveju magas atsijungs siaip tai net nekreipkit demesio.
pas mane is galo. bet pas kai kuriuos modelius radiatorius buna sone, tai ir kaista sonastobago link=topic=5505.msg56554#msg56554 date=1173637165 rašė čia:
tai viskas gerai tada, jau buvau pradejes nerimaut O o dar sako kad pajungus stiprintuva, o ant mago palikus tik kokius cikus tiesiogiai, tai dar turetu sumazet tas kaitimas :supz:
Bookmarks