na... manau dar vienas pionierius... o gal as klystu?
Pioner DEH-P80MP gal kas klauset, kokie pastebėjimai lyginant su Pioneer DEH-P77MP, ar tai eilinis pioneriukas žiurint į(DEH-P7500,DEH-P7600) :twisted:
na... manau dar vienas pionierius... o gal as klystu?
As jau senai kaip turiu Pioneer DEH-P9000 ir visai esu patenkintas :roll:
svarbu delfiunai plaukia :P"Auri$" rašė čia:
Na gana idomūs atsakymai bet tinkamo varianto neišgirdau :twisted:
Delfinas :lol: Matomai tu net nzn kuriam Pioneeriuje yra delfinai, kuriam ne. :shock:
jei desi nelabai astria akustika, viskas bus gerai su tuo pionieriumi...
Auri$-tavo supratimas apie muzika daug kam abejoniu nesukels tau manau svarbeusia kad delfinukai būtų :twisted:
Taip, toli grazu as neesu melomanas, linkes abejoti ar ir pac toks esi, jei zvalgaisi kaip ir as y Pioneerius :lol: :lol: Beto pirkt ackirai DSP procesoriu, man tada pasirode per brangu :!: O kad turi sitas magas grafika as visiskai nepykstu.
Šeip įra ir pioneer' ius neblogai grojantis pvz DEH-P77mp kuris pas mane dabar groja tik turiu klausimą ar verta jį keisti 80 modelį. Delfinukai jokios reiksmes nesudaro! :twisted:
Shaip - tik ka po shio mago instaliacijos...Skambesio atzvilgiu - turi savo skambesy. Bandyta buvo automobilyje kur sudeta priekine aukstika Focal utopia midbasai ir tweereriai polyglas, gal polyglas midbasai ir DLS tweteriai, subas Cadence o stiprintuvai Genesis... Prie shito komplekto buvo keiciamos radiolos.. :P - Alpine 7876 ir Clarion 938. Man smagiau grieze su Alpine.. Savininkas pasiliko prie Pioneer. Su Clarionu -geresne midbasu ataka.... bet velgi - nugalejo Shilainiu sindromas :-D delfinai....
+ 370 682 19776
www.carsystems.lt
na pamaigiau as ta pionieriu kazkada... savotiskas valdymas, apjungiantis i viena dideli ratuka seniau buvusiu abieju ratuku is krastu funkcijas...
Gal verta keltis kur toliau nuo Šilainių..? ))"Audrūnas Venskaitis" rašė čia:
Kuo jums blogas pioneer DEH-P80MP ? Mano pažystama`s turėjo.....
Ar verta už amerikanską dėvėtą variantą DEH-P80MP mokėti 800 Lt. Ir be to, ar eitų pas šitą modelį perstatyti radiją ant europinių bangų?
Bangu nepakeisi... o ar verta - tau spresti
+ 370 682 19776
www.carsystems.lt
Bookmarks