Zinoma - PDX. Pirma - mazesnis, galingumas - panashus. O shais laikais imontuoti dideli stiprintuva i vis modernesnes masinas darosi kebliau..
As uz PDX :supz:
Sveiki,rupi jusu nuomone apie siuos monoblokus,kuris labiau tinka bosui Alpine SWR 1222D,dekui
Zinoma - PDX. Pirma - mazesnis, galingumas - panashus. O shais laikais imontuoti dideli stiprintuva i vis modernesnes masinas darosi kebliau..
As uz PDX :supz:
+ 370 682 19776
www.carsystems.lt
bet juk d klase blogis-tai kaip?? :smt017AudrunasV link=topic=6407.msg65541#msg65541 date=1189242174 rašė čia:
:smt017 Nėra ta D klasė absoliutus blogis ... Laikas nuo laiko pastebiu forume labai tendencingai įtikinėjančias nuomones ... :smt018stalius339 link=topic=6407.msg65571#msg65571 date=1189321888 rašė čia:
Kolegos - reikia plėsti akiratį ir stengtis neklaidinti bent jau naujokų OO pasigičyti tai forume tikrai rasime dėl ko O
![]()
Būti kovotoju - medžiokliu - tai ne vien tik spęsti aukai spąstus. Kovotojas - medžioklis sugauna auką ne todėl, kad spendžia spąstus ar žino aukos įpročius, bet todėl, kad pats neturi įpročių - čia jo pranašumas. Jis visai ne toks kaip žvėrys, kuriuos gaudo - apriboti sunkių įpročių ir numatomų suktybių. Jis yra laisvas, lankstus, nenuspėjamas. Pasijutęs svarbus,žmogus apsunksta, pasidaro vangus ir tuščias. Kad taptum kovotoju, turi būti lengvas ir lankstus
niekas nieko neklaidina,buvo klausiama-ar taip ar ne? :smt017 pats su pdx1.1000 vazineju ir ne is vieno girdejau,kad tai ne auksinis variantasGincė link=topic=6407.msg65576#msg65576 date=1189339597 rašė čia:
niekas nieko neklaidina,buvo klausiama-ar taip ar ne? :smt017 pats su pdx1.1000 vazineju ir ne is vieno girdėjau,kad tai ne auksinis variantas
[/quote]
o kas pjungta prie pdx1.1000 ir ar vertas jis tokiu pinigu,ir kokie privalumai ir trukumai skaitmeniniu stiprintuvu,dekui
pajungtas swx12''pliusas mazesnes energijos sanaudos nei ab klases stipru,uzima trigubai maziau vietos,maziau kaista-minusas kokybes adzvilgiu,bent jau daug kas taip mano-ar bent taip sako,na teoriskai mazesni iskraipimai su ab stiprais,as asmeniskai negaliu to nei paneigti nei patvirtinti,nes nebandziau swx paklausyti su ab stipru,daugiau manau arunas b. gali siuo klausimu pasireiksti
dekui
na ir koks pasirinkimas?
visai susipainiojau :smt017 arunas b siulo ab klases 2kanali dideles galios,kuriu pas mus ir su ziburiu nesurasi,o jei yra koks naudotas tai kaina nesveika,bet mano akys krypsta vistiek i d klase,nebutinai pdx,gali buti ir neskaitmeninis,o kokios dar alternatyvos d klases jungti prie swr1222d
Gali pasibadydamas pries perkant ir koki nors d klases. Pas mane guli mano seniau naudotas U-dimension kuris alpinines skaitmenas apgroja ir kuris parsiduoda.Jurgiuz link=topic=6407.msg65813#msg65813 date=1189791088 rašė čia:
smulkesne info ir kaina idomi
Bookmarks