+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 15 iš 15

Tema: padėkit issirinkt rimta maga!!!

Fuksas mcauskas is on a distinguished road
    Registracijos data
    Jun 2007
    Žinučių
    4

Pagal nutylėjimą padėkit issirinkt rimta maga!!!

Sveiki. Matau cia yra žmonių gerai nusimananciu audioaparaturoje, patarkite koki maga įsigyti uz maždaug 1000lt.(Alpine, Nakamichi ir tt.), nesvarbu ar nauja ar naudota, anksciau turejau PIONER deh-p77mp bet nukniso, galvoju isbandyt koki nors kita. Priekyje as idejas triju juostų DLS R36, stiprintuvas Clarion kazkoks neatsimenu modelio, su laiku galvoju imsimest suba. Klausau pagrinde metala ir rocka, pasiūlykite kokius nors rimtus grotuvus.

Ekspertas Vilmantas is on a distinguished road Vilmantas is on a distinguished road Vilmantas's Avatar
    Registracijos data
    Jun 2005
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    48
    Žinučių
    2,792

Pagal nutylėjimą Ats: padėkit issirinkt rimta maga!!!

Ieik i skelbimu skilti.Ten visi rimciausi rimtu zmoniu daiktai.Pasirinkimas nemazas.
    WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197

Ekspertas igoriokas is on a distinguished road igoriokas's Avatar
    Registracijos data
    Jul 2006
    Vieta
    vln-alt-pnvz
    Amžius
    44
    Žinučių
    1,097

gali pabandyti kenwood w808 arba pasitaupyti iki pioneer 88

Savas fruktas is on a distinguished road
    Registracijos data
    Apr 2006
    Vieta
    vilnius
    Žinučių
    274

as atvirksciai is alpinos 9835 perejau prie pioneer 88 .jei nebutu ir man pavoge ,dar ilgai laimingas alpinkes klausyciau . pionieriaus garsas sodresnis , sultingesnis, bet alpina - reksne prie mano denon stiprintuvo ir eton su morel labiau tiko(deliau kiek aukstus atgrodavo) , teks kita stiprintuva pačiam darytis. bet nustatymu pas 88 dar daugiau (ekvalaizeris 16juostu, auto kalibravimas istiesina daznine, uzlaikymus nustato idealiai - apie subo velavimus galesi pamirst) - nustatymai laiko atminti net isemus maga, alpinkej uzknisdavo kiekviena karta loadint nustatymus is kompakto (kolonkes triampingu pajungtos). radija pas pioneer geriau skamba ir geriau traukia. ir pioneer nešnypščia- alpina klausant didesniu garsu tyliau irasytu kompaktu uzknisdavo triukšmai tylesnese vietose. o nakamichi 500 modelis metalui netiks - jos ramiai muzikytei klausyt. ir dar del scenos - pionieriaus auto klaibravimas išstate scena taip ,kad tu prieš ja vidury sedetum - centras prieš tave ,o ne tarp Kolonėlių. taip turi but ar ne?

Savas fruktas is on a distinguished road
    Registracijos data
    Apr 2006
    Vieta
    vilnius
    Žinučių
    274

siaip patarciau nekist pinigu i masinos garso aparatura visiskai, nes vistiek normalaus rezultato neturesi. nusipirk pigiausia alpinke ir dziaukis gyenimu. nesenai namo isigijau visikai biudzetini philips cd 204 , ji palyginus su pioneer 88 verkt norisi ,koki suda dabar gamina.

EMMA LT komanda muzotonas will become famous soon enough muzotonas will become famous soon enough muzotonas will become famous soon enough muzotonas will become famous soon enough
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Grigiškės
    Amžius
    46
    Žinučių
    2,125

Nežinau ko tau reikia, jei nori klausyti muzikos tai perkiesi SENA maga, auštos klasės, jei reikia kasko kito pirk ką nori ir nekvarsink galvos. Pasakysiu tik tiek, kad kuo naujesnė galva ir turi kalna visokiu navaruotu tuo prasčiau groja.( nelabai galioja egzotiskiems aparatams). pažiurek skelbimus ir pamatysi daug demesio vertu galvu.
    Mirka.
    Kolkas ritės ir kondikai formuoja garsą.

Aktyvus marko can only hope to improve
    Registracijos data
    May 2007
    Vieta
    Kaunas
    Žinučių
    297

Man užteko pusmečio domejimosi audio ,kad suprasčiau kokį gavno gamina kiniečiai.Gal dėl to ,kad buvo išbandyti visi topiniai alpina,pionier,clarion modeliai pradedant nuo seniausiu iki naujausiu išskyrus f1,tendencijos aiškios pijonier visi lavonai,alpine kuo seniau tuo geriau(baigiant 92m),clarion taip pat... Tai galioja ir stiprintuvam. Be abejo fructaz teisingai pastėbėjo home ir car audio tai kitos planetos,yra ir lietuvoj atvejų ,kai į mašiną sukišama 20-30k lt ir savininkai lieka nusivylę,tad tikimybė kad mašinoj užsinorėsi verkt-maža Aišku poreikiai skiriasi... Beje idomus pastebėjimas-teko bendraut su nemažai lietuvių audiofilų,naminių aišku,tik keli iš jų mašinoj turi kažką susidėję,kukliai ir visi kaip vienas sako svarbu kažkas groja ir gerai,paprasčiausiai babkių-kokybės santykis absurdiškas...
    Dar būtų įdomu išgirst muzotono apie 'gerų galvų' pasirinkima lietuvoje.Topiniai ir seni nebent ebay...

Ekspertas stalius339 is on a distinguished road stalius339's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2007
    Amžius
    37
    Žinučių
    1,082

kas liecia alpine tai man patiko 9812rb

Ekspertas Arunas B is on a distinguished road Arunas B's Avatar
    Registracijos data
    Feb 2004
    Vieta
    Londonas
    Amžius
    49
    Žinučių
    1,243

Citata stalius339 link=topic=6043.msg65486#msg65486 date=1189067018 rašė čia:
    kas liečia alpine tai man patiko 9812rb
    O man visai nepatiko, reiktų tau rimtesniu grotuvu pasiklausyti, pasikeistu nuomone is karto :wink:

Ekspertas stalius339 is on a distinguished road stalius339's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2007
    Amžius
    37
    Žinučių
    1,082

Citata Arunas B link=topic=6043.msg65501#msg65501 date=1189097503 rašė čia:
    Citata stalius339 link=topic=6043.msg65486#msg65486 date=1189067018 rašė čia:
    kas liečia alpine tai man patiko 9812rb
    O man visai nepatiko, reiktų tau rimtesniu grotuvu pasiklausyti, pasikeistu nuomone is karto :wink:
    zmogus klause iki 1000lt jaigu ka-skonio reikalas,na laukiam grystant-paklausysim :smt020 :supz:

arturas@emmanet.lt Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Londonas
    Amžius
    61
    Žinučių
    4,480

Žmogus nelabai žino kas yra rimti magai ir kiek jie kainuoja.Jeigu jam reikia rimto grotuvo tai jam reikia skirti 2000-3000lt už dėvėtą.

EMMA LT komanda muzotonas will become famous soon enough muzotonas will become famous soon enough muzotonas will become famous soon enough muzotonas will become famous soon enough
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Grigiškės
    Amžius
    46
    Žinučių
    2,125

Aš asmeniskai manau, kad nupirkti gera naudotą galvą galima greičiausiai per ebay, bet ir pvz drago turi kalną aparatūros tik reikia žiūrėti ir ieškoti, nes visas pasaukis kuo toliau tuo labiau perka Šerpatrieba kuris blizga, ir t.t. Aš pats turiu kelias galvas, Clariona 9255, Denona Dct a1, alpine cda 7852 ir 7835 (papiktintos). taipat turiu senu stipriaku, net ir garsiakalbiu.
    Mirka.
    Kolkas ritės ir kondikai formuoja garsą.

arturas@emmanet.lt Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Londonas
    Amžius
    61
    Žinučių
    4,480

OPas mane padėtis panaši.Pats matei.

Aktyvus marko can only hope to improve
    Registracijos data
    May 2007
    Vieta
    Kaunas
    Žinučių
    297

šiaip turiu 5 iki 95m gamintus stiprius,keli iš ebay kiti akylaus skelbimu lietuvoje stebėjimo rezultatas,bosas taip pat senolis,magu kaip minėjau daug ir įvairių bet apsistojau ties alpine deck,turiu jų gal 5. Esu šioks toks oldschool fanas ir esu vienas iš tų kuriem šiuolaikinis "hi-end" per brangu,tad renkuosi "truputį" senesniu daiktus

Super Moderatorius Ernestas will become famous soon enough Ernestas will become famous soon enough Ernestas will become famous soon enough Ernestas will become famous soon enough Ernestas will become famous soon enough Ernestas's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2004
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    53
    Žinučių
    2,412

Citata marko link=topic=6043.msg65557#msg65557 date=1189267711 rašė čia:
    šiaip turiu 5 iki 95m gamintus stiprius,keli iš ebay kiti akylaus skelbimu lietuvoje stebėjimo rezultatas,bosas taip pat senolis,magu kaip minėjau daug ir įvairių bet apsistojau ties alpine deck,turiu jų gal 5. Esu šioks toks oldschool fanas ir esu vienas iš tų kuriem šiuolaikinis "hi-end" per brangu,tad renkuosi "truputį" senesniu daiktus
    gal kokią seną alpinę-deck detalėm leidi? reiktų tembro reguliavimo šliaužiklio rankenėlės.......nes irgi esu prisirinkęs senų alpine-deck O
    projektas procese:
    "JVC" KW-AVX820 (USB WAV) - toslink - "Helix" DSP.3 - "Media Control v4" by MultiMAKE,
    "Soundstream" P204e (tweak)- "Focal" TN?, "Tectonic" BMR 3",
    "Soundstream" P202e (tweak) 2 vnt.- "JBL" T595 Limited Edition (perdaryti į midbosus),
    "Soundstream" P204e (tweak)- "JVC" HSA1699-02A, "SinusLive" BassPumpII
    "Optima" YellowTop 75Ah, "Oehlbach" 1F, "HELIX" CAP 33, Laidai "Rega" FSC Quattro, linijiniai - savadarbiai pasidabruoti vintažiniai...

Old School Car Audio

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės