Arunas B link=topic=6354.msg66601#msg66601 date=1191354009 rašė čia:
Nu ka si vakara pasibandziau pagaliau iki manęs dakeliavusi is pono Audriuno 9887 (beja dar karta labai aciu Audriunui) Ir rezultatai manęs labai nesuzavejo tikejausi truputį geresniu, be to gavosi taip kad šis aparatas atsistojo i F1 vieta kas truputį leme ziauresni vertinima sio lygio grotuvui. Apie sio grotuvo lyginima su F1 net ir nepradesiu nes nera prasmes. Klausimas buvo uzduotas si aparata palyginti su 9855. Kiek mano atmintis atsimena tai mano sistemoje 87'o skambejimas truputį labiau i gyvaja puse kas yra 55 nenaudai, bet jei lyginti 87 su 15 tai 87 siek tiek prasciau nei 15. Su 87 toks jausmas kad ji ten kas laikytu uz gerkles trukumas skaidrumo, ryskesniu detaliu nors is kitos pusės pazvelgus tai 87 gan svelniai groja. šiaip jei man reiktų rinktis is siu aparatu 9815, 9835, 9855, 9887 tai pirmoje vietoje būtų 9815, antroje 9887 trecioje 9835 paskutineje 9855. nežinau galbūt cia tik as turiu tokia antipatija 55 'tam, bet man jis nepatinka tiek savo sintetika kvepianciu skambejimu tiek debilisku valdymu. Kas del 87 vadymo tai ten situacija daug geresne nei 55, pastebejau tik viena nezymu minusa tai priekines paneles atidarymo mygtukas truputį nepatogiai nusispaudzia ir dar prisiminiau viena tai jei montuoti si grotuva ne standartiniu budu, kad jo priekinis skydelis ziuretu i virsu, tokioje pozicijoje skydelis pats nepajegia atsidaryti reikia pirstu pagalbos.
Bookmarks