su Nero rasau i vysks normalei!!!
Su kokia programa irashyt muzika i CD kad klausant jo per masinini maga rodytu dainu pavadinimus ?ta prasme ne Track 1 and etc o normaliai atlikeja ir dainos pav ?Imanoma tai ar nelabai ?Gal kas esat susidure :roll:
Aciu uz info
LoVeR aka DeiViS :smt100
su Nero rasau i vysks normalei!!!
O ar tavo "aparatas" masinoj turi tokę galimybę?
rashyk su nero 6 programa. tikrai rasys, na aisq jei yra mage "cd text" funkcija.
LABAS!
ir man sitas klausimas buvo iskiles. Pas mane yra 6 nero bet niekada neraso dainu pavadinimu. :cry:
gal galit tiksliau parasyti eiga kur kas kaip spausti nustatyti ir tt. kad uzrasytu pavadinimus.
magas su cd txt jei ka
:smt102
hem...keista, kad neraso. o siaip nustatynet ten nieko nereikia, irasyneji cd ir tiek. ant mano mago tai visada raso, nebuvo taip kad nerasytu ir programoj (nero 6) nieko nenustatynejau visiskai.
Nebent pasidaryt Winamp media file. Čia su winampu t.y. audio cd formatą pasirinkus pasidaryt CD.
Gaila! :cry:
Daug kartu irasinejau bet niekada neraso nieko! gal magas levas kox? pats pavadinimus galiu rasyti o gal kai buna irasytas nerodo. :shock:
magas siaip Clarion drx 9575rz
nu bet neraso krc ir vsio...
gal jus dainas kokias krutas gaunat . as tai per kazza ar is ftp paimu kokia mp3 ir rasau....
Pabandyk ant mago perjungti ten kažkas su "disp" arba atlek pas mane pažiūrėsim ant mano mago 8)
Hmm... Tai gal uzmirshtat priesh rashydami i CD surashyt dainu pavadinimus? Arba mago meniu ishjungta CD text funkcija, Arba yra maguose Disp mygtukas su kuriuo keiciasi displejaus rodoma info.
Dar per meniu buna pasirinkimas rodyti CD texta begancia eilute.
Default si funkcija tai buna ishjungta.
*Šiame poste išsakyta autoriaus nuomonė dažniausiai nesutampa su skaitytojo nuomone.
---------------
tel. +47 46 222090
info@caraudio.lt
www.caraudio.lt
Labas!
krc pas mane nera cd text taip iseina! Tai kas zino yra ps clarion drx9575rz cd text ar ne?
CD kurį man davei pas mane rašo dainų pavadinimus, taigi matyt pas tave yra tik galimybė įsivest pavadinimus pačiam..."Anubis" rašė čia:
Krč man tai nei ant PC nei išvis niekur kitur (ant Audio CD) texto nerašo
Tik pasidarius su Winamp - Audio CD, tada tai rašo texta :taip:
Chebryte, kaip jau beveik ishsiaishkinote, viskas priklauso nuo grotuvu / irashanciu irenginiu CD-Text galimybiu. Jei turi tokias galimybes, galesi isirashyt CD-Text i kompakta. O del programu, tai daugelis dabar tai moka padaryt.
Pvz., tas pats Nero, kiek ash pamenu net ir 5-oje versijoje, kopijuojant kompakta kreipiasi i Ineta ir ish ten parsisiuncia dainu pavadinimus. Irashant CD galima juos keisti ir redaguoti.
O tai jei ant Pc nerašo dainų ?
Susivedi rankutemis (juokauju) Klausimas butu - kur nerasho? Jei WinAmp'e ar Media Player'yje - tai nieko baisaus. Bandyk su Nero rashyt, jis turetu viska normaliai padaryt. Va cia
nurodai kad rashytu CD-Text ir i prieki...
oho DĖKUI TAU LABAI, nematydavau tokio navaroto :!: :!: :!:
O kaip Tau pavyko lentele nufotografuot ?
Nu blyn, nejau tu nzn ka reiskia print screen :wink:
Niu shiaip yra toks puikus saitukas Google, kuriame irashant Nero CD-Text galima rasti labai daug dalyku :wink: Nei PrintScreen'o nereikia...
OK, thanks for the help.
Bookmarks