bulviu maisa :-k
Sveiki, turiu panasonic CQ-C1475N maga, prieki bosman G-4532S garsiakalbius, ka galetumet patarti det i gala??automobilis honda civic hatcbekas![]()
bulviu maisa :-k
o ka manot apie alpine SPE-69C2 ???
Į galą nieko dėti nereikia.Tuo labjau, kad biudžetas ne iš didžiūjų. O![]()
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
tai net tu elipsiu nedet alpine??![]()
pasikeisti grotuvą, ir priekėį siūlyčiau.
Kiek pinigu dedi ant stalo?
WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197
200lt
kad man tokie poreikiai :smt022Zygis link=topic=6900.msg70242#msg70242 date=1197903632 rašė čia:
atsimenu kakada seniai seniai sakiau, kad i auto aparatura nedesiu daugiau kaip 200lt Oo db sukises virs 4000lt ir vistiek xujovai skamba :smt021
Nakamichi CD700II + Dynaudio + vifa + Daytona + ...
tai as ir pats zinau kad cia nieko gero uz tokia kaina neiseina, bet vistiek noriu kazka isidet... tai ir klasuiu jusu patarimo iki 200lt kazka plerpencio..:smt020
parduok savo boshman'us (50lt vis tiek gal gausi) ir uz tuos pinigus nusipirk kitus komponentus i prieki, manau busi nustebintasZygis link=topic=6900.msg70251#msg70251 date=1197907809 rašė čia:
![]()
Nakamichi CD700II + Dynaudio + vifa + Daytona + ...
:smt017 parduočiau aš tau elipses kurias gavau dovanų :smt023 :smt020Zygis link=topic=6900.msg70251#msg70251 date=1197907809 rašė čia:
Būti kovotoju - medžiokliu - tai ne vien tik spęsti aukai spąstus. Kovotojas - medžioklis sugauna auką ne todėl, kad spendžia spąstus ar žino aukos įpročius, bet todėl, kad pats neturi įpročių - čia jo pranašumas. Jis visai ne toks kaip žvėrys, kuriuos gaudo - apriboti sunkių įpročių ir numatomų suktybių. Jis yra laisvas, lankstus, nenuspėjamas. Pasijutęs svarbus,žmogus apsunksta, pasidaro vangus ir tuščias. Kad taptum kovotoju, turi būti lengvas ir lankstus
Pardavinėji dovanas :shock: Nedovanosiu nieko.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
tai negi parašysiu ,kad kažkaip kitaip igijau jas :smt019Artūras S link=topic=6900.msg70350#msg70350 date=1197999422 rašė čia:
Būti kovotoju - medžiokliu - tai ne vien tik spęsti aukai spąstus. Kovotojas - medžioklis sugauna auką ne todėl, kad spendžia spąstus ar žino aukos įpročius, bet todėl, kad pats neturi įpročių - čia jo pranašumas. Jis visai ne toks kaip žvėrys, kuriuos gaudo - apriboti sunkių įpročių ir numatomų suktybių. Jis yra laisvas, lankstus, nenuspėjamas. Pasijutęs svarbus,žmogus apsunksta, pasidaro vangus ir tuščias. Kad taptum kovotoju, turi būti lengvas ir lankstus
o tai kaip ce ira kad moderatorius su bosman ir dar su elipsem O![]()
OT bet ką negalima su elipsėm man :smt022 ??? o kur parašyta ,kad boshman ???borisas link=topic=6900.msg70355#msg70355 date=1197999976 rašė čia:
:smt040
atsiprasau nedaskaiciau Obet visi moderatoriai visalaik buna pries elipses ir pries kolonkes i gala
nu bet jei turiu ką parduot ,o klientas bręsta pirkiniui ,tai mano teisė pasiūlyt ,o jo atsiasakyt ... O elipsiu pardavėjų buvo ir bus kol bus jų pirkėjų ... negi išmest man jas ir pasakyt kur išmečiauloju:
nu jo pirkejas visalaik teisus O
Bookmarks