Kuom jie skiriasi tai tikrai nezinau, bet atidares filtrine issigandau. O seip TEMPO grojimas bent man tai labai patinka. Idomi kitu zmoniu nuomone, gal kas turit linkus, kaip patobulint ju filtrus, nes ten vaizdas tragiskas.
Paprastas ir trumpas klausimas: koks skirtumas tarp šių komponentų?
Vizualiai skiriasi tik aukštadažnio montavimas ir jo korpusas. Savo laiku Pulse buvo brangesni, nei dabar Tempo. Ar Tempo komponentuose kažkas pataupyta kad būtų prieinami platesniai visuomenei ar yra dar kažkokių skirtumų. Nemačiau Pulse filtrų, bet Tempo tai baisūs, neneudočiau jų, sakyčiau gal čia ir pataupyta.
Kuom jie skiriasi tai tikrai nezinau, bet atidares filtrine issigandau. O seip TEMPO grojimas bent man tai labai patinka. Idomi kitu zmoniu nuomone, gal kas turit linkus, kaip patobulint ju filtrus, nes ten vaizdas tragiskas.
ismeti filtra o vietoj ju nusiperki mx22atrodo toks is elate serijos
![]()
Tai taip, rašiau, kad Tempo filtrai baisūs Ojei įsigysiu šiuos komponentus filtrus mesiu velniop, neverta jų perdarinėti, na nebent dėžutes panaudoti, bet ir tai į jas normalūs filtrai netilps.
Morel Pulse 6 filtras.
Kiek pamenu Morel Pulse 6 pradžioje kainavo 650, poto 450 o dabar ir už 350 ar dar net mažiau galima nupirkti![]()
Kokio grozio filtruose ieskot? Pigus komponentai ir detales pigios... Manu vienintele didesne nesamone kad rite ant ferito susukta, o siaip mano galva kuo filtras paprastesnis, tuo daugiau jis muzikos i garsiakalbius palieka.
Asmeniskai as labai nustebau pamates kas darosi DYNAUDIO filtrause... Plonos vielos ritukes, mazos varzos ir kondikai... Tikrai prasciau uz tuos morelius atrode :smt017
Honda Accord CM1 -> Totally Stock
jei gerai pamenu, tai TEMPO lygei tokie patys.BigBug link=topic=6977.msg70961#msg70961 date=1199375858 rašė čia:
blemba tikrai tokie patys, bent vizualiai
jo jo , tik kad filtrai kainuos kaip antri komponentai.igoriokas link=topic=6977.msg70945#msg70945 date=1199370875 rašė čia:
na jeigu zmonems komponentuose kurie kainuoja iki 400lt nepatinka krosai, kuom as galiu padeti?!atvortke link=topic=6977.msg70983#msg70983 date=1199386503 rašė čia:
tik patart nusipirkti filtrus is aukstesnes serijos
![]()
kabint ant aukštadažnio gerą kondiką ir tikėtis kad midas dirbdamas be filtro nerėks![]()
Gal as blogai ka supratau, bet kiek iziuriu specifikacijose tai siu filtru aukstadaznio pjovimo daznis yra ties 1.8khz. Ar tai nera per zemai pigiam aukstadazniui? Kiek zinau jie linke spiegti kai prievartauji is ju per daug. Gamykliskai tempo yra pjaunami ties 3.8khz, taigi manau, kad sie filtrai nera issigelbejimas.igoriokas link=topic=6977.msg70945#msg70945 date=1199370875 rašė čia:
Normalius 2os eilės filtrus prie 3kHz aš turiu, įdomu tik ar garsiakalbiai Pulse ir Tempo vienodi, o jei skiriasi, tai kurio naudai.
ir jei ne reks garsas bus tikrai gyvesnis ir detalesnis nei su filtraisatvortke link=topic=6977.msg70994#msg70994 date=1199388597 rašė čia:
o jeigu dabartinius kondikus pakeist gerais kondikais?atvortke link=topic=6977.msg70994#msg70994 date=1199388597 rašė čia:
kolkas esu patenkintas ju grojimu, beto nuo mago groja...
bet atety manau bus galima pradet zaist ir su filtrais
Tai, kad geri kondikai kainuos min. pusę komponentų kainos![]()
Bet ar verta dėti ypatingus kondikus tokiems komponentams? Pas mane paprasčiausi Audyn Cap.
Tai ar visgi kažkas išduos paslaptį ar skiriasi Tempo nuo Pulse? O![]()
Bookmarks