jei gerai pamenu instrukcijoje nupiešta viskas.HooDoo link=topic=6487.msg66071#msg66071 date=1190553593 rašė čia:
radai laidus kurie valdo centrinį? koks poliškumas pasakyk.
sveiki!
Turiu ''mangoose Digital 100'' signalizcija pats viska jungiau, bet negaliu pajunkti Masinos (WV Vento) centrinio. Centrinio sistema veikia per kompresoriu, gal kas gali atsiusti brezini kaip pajunkti tas 2 reles. Aciu!
jei gerai pamenu instrukcijoje nupiešta viskas.HooDoo link=topic=6487.msg66071#msg66071 date=1190553593 rašė čia:
radai laidus kurie valdo centrinį? koks poliškumas pasakyk.
Nieko man neparodo ir dar pas mane rusu streikuoja o ten tik rusu kalba kiek per rageli isiverciau tai viska pasijungiau tik centrinio ne centrinio yra 6 laidai! :smt017
na tai klausiu laidus radai ? mašinoj
radau Bet knigutei raso kad laidus reikia paimti ne nuo saugikliu o nuo vairuotojo duru!
:-D :grin: ops:
Sumaisiau man pagalbos reikia O
kai jungiausi centrini,tai man reikejo dvieju laidu kuriuos radau ateinancius nuo vairuojo dureliu,tam kad nereiketu nuo kiekvienu duru vestis tam,kad jos uzsirakintu vienas laidas reaguoja i vairuotojo duru uzdaryma taip uzsidaro visos likusios. centrinis pas mane elektrinis,o pas tave kiek supraau orinis,bet principas toks pat. gal geriau zinai kaip padaryt,kad po kapotu esantis daviklis reaguotu atydaryma/uzdaryma? neturiu schemos savo signolkes :smt021
Bookmarks