Tokiu atveju tau Hertz geriau"MidaX" rašė čia:
![]()
Kuri varijanta siulot pasirinkt?
Hertz HSK 165
http://www.hertzaudiovideo.com/sched...&numprod=3
Morel Pulse 6
http://www.morelhifi.com/products/mob_2way_pulse.html
Gros nuo JVC kd-sh909r per stipra blaupunkt gta 4100. Klausoma muzika dance, techno, pop ir t.t.
Dekui uz atsakymus :!:
Tokiu atveju tau Hertz geriau"MidaX" rašė čia:
![]()
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
ir brangesnė morel serija tau netiktų nes jie nekalantys, silpnas pas juos priešbosis tačiau vidutiniai ir aukšti geri
Aisku, rinksimes hertz :wink:
as uz Morel visom keturiom :-D paklausyk stende ir pats nuspresk kas labiau tinka tavo klausomai muzikai![]()
Jooo, Morel labai tinka tecno muzikai :lol:"Tesla" rašė čia:
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
Morell priesbosis ne silpnas bet svelnus ir lengvas.Paklausyk pats kas tau geriau patinka ta ir susidesi.Spresk pats ir pasitikek savo ausimis,
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
neuzpykit bet tik visiskas naivuolis rinkdamasis is siu dvieju pasirinktu hercus morel imk tiesiog isgirsi kas tai per daiktas mano nuomone nera ka lygint su herc kategoriskai"Artūras S" rašė čia:
Niu jai tau patinka pavaliu formo moterys o man lieknos. As dabar renkuosi is dvieju, viena apvalute kita lieknute. As pasirinksiu tokia kuri man patiks, liekna tai tu visa gerkle reksi kad as ozys? :shock: nepirsk savo skonio perdaug, tegul jis pats nusprendzia kas jam tinka labiau :wink:neuzpykit bet tik visiškas naivuolis rinkdamasis is siu dviejų pasirinktu hercus morel imk tiesiog isgirsi kas tai per daiktas mano nuomone nera ka lygint su herc kategoriskai
atvaziuok i varzybas ir pasiklausyk kaip kas grojatada susidares nuomone nuspresk ir viskas
![]()
Ka manot apie HELIX HXS 136 Esprit
http://www.autohifi.cz/shop_goods.php3?g_id=723
geriau pataupyt ant HXS236"MidaX" rašė čia:
A mes cia apie Morel snekam ar apie Morel Pulse? :wink:"Tesla" rašė čia:
Itariu kad apie zemiausia Morel klase Pulse.... :wink:"muxx" rašė čia:
nekas su tuo pulse
o kur tas stendas pasiklausymui? man jau galvą sopa.. buvau apsisprendęs dėl morel elate komponentų. o dabar draugas baigia atkalbėt ir siūlo geriau RS audio dėl skambesio kokybės.. neva pas morel prastas priešbosis. labai norėčiau išgirsti tą prastą priešbosį.. nes kas vienam prastą galbūt man pasirodys tobulaTesla link=topic=2537.msg25667#msg25667 date=1128318268 rašė čia:
kokius rs audio siulo?!
na spl seriją... ant pro kapeikų daug išeitų jau.. nors pro muzikalesnis anot jo.. tai vat jau susipainiojau.. kalimo mašinoje man nereikia, tačiau ir jungėnų nesiklausau aš... na žadėjo duoti pasiklausyt savųjų pro kai sumontuos į savo auto gal kažkas paaiškės.. tik vat su moreliais vis dar neaiškumai lieka.. iš esmės 50*50 tiek šalininkų tiek priešininkų šio gamintojo.. :smt022igoriokas link=topic=2537.msg72062#msg72062 date=1201268521 rašė čia:
pas mane stovi morel elate piscialkos mt23, filtrai morel elate mx22, o midbosai rs audio spl![]()
kažkodėl man atrodo ,kad mt23 tai ne elate serijos aukštadažniai ...
Būti kovotoju - medžiokliu - tai ne vien tik spęsti aukai spąstus. Kovotojas - medžioklis sugauna auką ne todėl, kad spendžia spąstus ar žino aukos įpročius, bet todėl, kad pats neturi įpročių - čia jo pranašumas. Jis visai ne toks kaip žvėrys, kuriuos gaudo - apriboti sunkių įpročių ir numatomų suktybių. Jis yra laisvas, lankstus, nenuspėjamas. Pasijutęs svarbus,žmogus apsunksta, pasidaro vangus ir tuščias. Kad taptum kovotoju, turi būti lengvas ir lankstus
Elatų tikrai.
nu tada suklydau ... tik visados elatus laikiau aukštesne serija ... nors reikalų su elate pats neturėjau
Būti kovotoju - medžiokliu - tai ne vien tik spęsti aukai spąstus. Kovotojas - medžioklis sugauna auką ne todėl, kad spendžia spąstus ar žino aukos įpročius, bet todėl, kad pats neturi įpročių - čia jo pranašumas. Jis visai ne toks kaip žvėrys, kuriuos gaudo - apriboti sunkių įpročių ir numatomų suktybių. Jis yra laisvas, lankstus, nenuspėjamas. Pasijutęs svarbus,žmogus apsunksta, pasidaro vangus ir tuščias. Kad taptum kovotoju, turi būti lengvas ir lankstus
ir kaip ar esi patenkintas skambesiu?igoriokas link=topic=2537.msg72340#msg72340 date=1201508519 rašė čia:
pilnai. girdejau toki derini tik su filtras spl ir nuo kito stipro, tai siek tiek gylio truko, o taip visai :smt023 :smt020
beje kokie tavo prioriteti? mėgsti kalantį žemą? kokią muziką klausaisi? na bandau susigaudyt ra mūsų poreikiai bent panašūs..igoriokas link=topic=2537.msg72360#msg72360 date=1201521757 rašė čia:
Bookmarks