+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 7 iš 7

Tema: Alpine 9853r ar 9886r

Fuksas XRM is on a distinguished road
    Registracijos data
    Apr 2008
    Žinučių
    3

Pagal nutylėjimą Alpine 9853r ar 9886r

Sveiki,
    zodziu situacija tokia, as cia skaiciau skaiciau, rinkausi rinkausi ir man atrodo biski nusirinkau i pievas.
    Rinkausi tarp 9885 ir 9853, paskaiciau jungties prekybos puslapi ir stai radau tokius duomenis
    9885 - http://www.jungtiesprekyba.lt/preke.php?id=464
    9853 - http://www.jungtiesprekyba.lt/preke.php?id=264
    kaip ir viskas labai grazu, 9885 turi viska ta pati kaip ir 9853 ir dar plius preout 4V, tai butent del to ir pasirinkau 9885, paskambinus i jungtiesprekyba pasiule 9886, atnaujinta 9885 modeli.
    Dabar sau vartau knygele ir matau, kad nifiga ne tas tera kas buvo uzrasyta jungtiesprekybos puslapyje ir 9885 duomenys ten neteisingi. Mano 9886 neturi kaip suprantu vidinio garso preocesoriaus, tik yra imprint ready, t.y. gali prie jo prijungti isorini proca, todel nera ir laiko korekcijos ir reguliuojasi tik auksti ir zemi.
    Tai va pasakykit ar 9886 daug baisiau (jei baisiau) skamba uz 9853? Ar verta ji pasilikti vien del 4V preout?
    Dar vienas dalykas, kad pasiemiau ir bluetooth interfeisa ir jau tas pats ant 9853 netinka, zodziu sakykit apie garso kokybe ka nors, nes man tie nuotoliniai pultai ir usb jungtys nereikalingi.

Registracijos data
    Apr 2008
    Žinučių
    3

Pagal nutylėjimą Ats: Alpine 9853r ar 9886r

Alio gerieji zmones, juk negaliu as nueiti po savaites ir sakyti, kad keistu maga, tai ar kas gali pasakyt kaip yra su 9886 ir 9853 ar baisiai garsas skiriasi?
    Beje ir ar daug geriau gros uz mano senukai pioneer deh-p835?

Registracijos data
    Apr 2008
    Žinučių
    3

Labai aciu visiems uz issamius atsakymus. Issiaiskinau, kad bluetooth modulis prie 9853 kainuoja 3x daugiau nei prie 9886, todel nusiraminu, ispakuoju ir montuoju.

Jaunius flex is on a distinguished road
    Registracijos data
    Dec 2006
    Vieta
    Lietuva - Mazeikiai/Klaipeda
    Amžius
    38
    Žinučių
    10

Aš turiu nusipirkęs Alpine CDA-9886R. Minusas tas, kad DAC yra 1bit. Kitaip sakant, per dainų sąrašą sunkiau bėgioti, o linijinių išėjimai - 4V. Tai yra pagrindinis pliusas, dėl to nereikia sukti garso daug. O jei nesuki garso daug, tai grotuvas nesukelia iškraipymų,...

Kaip už savo kainą, šis Alpinukas atgroja savo. Sakau iš savo patirties. Prieš tai buvau prisiekęs BlauPunktininkas :supz: Pabandžius Alpine, nebenoriu nieko kito :smt020
    Audi 100

Savas Vaidusis is on a distinguished road Vaidusis's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2008
    Vieta
    Kaunas-Garliava
    Amžius
    40
    Žinučių
    731

aš taip pat daug visko esu turėjęs, buvo visokių.... šiaip jei lyginti tai turėjau seną 909berods JVC tai gražiai grojo kaip už tuos pinigus, po to buvo seno 8 pioneer eilė, jis be subo nemokėjo grot taip kaip aš norėjau, tada turėjau jvc 512 šitas su 24bit procu todėl grojo tikrai gražiai bet prispyrė jį parduoti ir po kiek laiko pasiėmiau 9828 alpine, nu ją pardaviau ir jau po poros dienų stovi vėl alpine, tik jau 9855, nu realiai jei nebūtų subo mašinoj imčiau jvc, jei norėčiau magą nešiotis imčiau blaupunkt, o jei noriu muzikos klausytis renkuosi alpine loju: aš nieko nesakau, pioneer aukščiausių klasių irgi neblogai groja, bet ten daugiau svarbu spalvoti ekranai kas man įspūdžio po šiai dienai nedaro....
    Rover 600
    Hertz Mille
    Audison LRx

Besidomintis Cezarijus is on a distinguished road Cezarijus is on a distinguished road Cezarijus is on a distinguished road Cezarijus's Avatar
    Registracijos data
    Jun 2007
    Amžius
    41
    Žinučių
    552

Citata Vaidusis link=topic=7484.msg78226#msg78226 date=1208902784 rašė čia:
    pioneer aukščiausių klasių irgi neblogai groja, bet ten daugiau svarbu spalvoti ekranai kas man įspūdžio po šiai dienai nedaro....
    o kaip su P77mp? kur spalvotas ekranas, o groja tikrai graziai

Ekspertas tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka's Avatar
    Registracijos data
    Apr 2008
    Vieta
    KAUNAS
    Amžius
    45
    Žinučių
    1,503

arba 88Rs?dizaina kaip ir 77 isskirtinis,santurus,be jokiu spalvu ir pan...
    man alpine magai irgi dizaino atzvilgiu nelabai limpa prie salono,apie grojima... :smt023

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės