turiu adapteri alpine ir jvc vienodas eina. Sau į JVC bandžiau.
Iškilo tokis noras: pasigaminti laidą, kuriuo būtų galima nuo HU (konkrečiai 35) per Ai-net jungtį pasijungti čeindžerį bei dar kokį įrenginį, pvz.: grotuvą, ps2 ar pan. Kiek įsivaizduoju reikėtų pasigaminti laidą, kurio vienas galas jungtųsi į HU, o kitas šakotusi, nueidamas į čeindžerį ir pvz. plejerį per RCA jungtį. Kadangi niekur neradau, kad kas galintų tokį šakotuvą, kilo noras pasigaminti pačiam.
HU meniu turi pasirinktį kaip garso šaltinį naudoti CD, radija, čeindžerį, Aux-in'ą, taigi logiškai mastant ant laido reikėtų statyti kažkokį perjungimą, bet ar HU tai supras?
Gal kas galėtų patarti, kaip visą šitai sujungti, kur kurį laidą pajungti.
Dėkui už pagalbą.
"As far back as I can remember, I've always wanted to be a gangster." -- Henry Hill, Brooklyn, N.Y. 1955.
turiu adapteri alpine ir jvc vienodas eina. Sau į JVC bandžiau.
galiu perparduot, pirkau iš lavernos, neardžiau, bet man rodos jungtyj stovi trumpiklis kažkoks, kuris ir apgauna magąT0shis link=topic=7771.msg80317#msg80317 date=1211743722 rašė čia:
....neardžiau, bet man rodos jungtyj stovi trumpiklis kažkoks, kuris ir apgauna magą
[/quote]
pala, tai čia pas tave "Y" apie kurį aš mastau, ar perėjimas iš ai-net jungies į RCA ?
"As far back as I can remember, I've always wanted to be a gangster." -- Henry Hill, Brooklyn, N.Y. 1955.
užsuk į "Autokodą", aš ten savo pioneer pirkau tokį adapterį.......
projektas procese:
"JVC" KW-AVX820 (USB WAV) - toslink - "Helix" DSP.3 - "Media Control v4" by MultiMAKE,
"Soundstream" P204e (tweak)- "Focal" TN?, "Tectonic" BMR 3",
"Soundstream" P202e (tweak) 2 vnt.- "JBL" T595 Limited Edition (perdaryti į midbosus),
"Soundstream" P204e (tweak)- "JVC" HSA1699-02A, "SinusLive" BassPumpII
"Optima" YellowTop 75Ah, "Oehlbach" 1F, "HELIX" CAP 33, Laidai "Rega" FSC Quattro, linijiniai - savadarbiai pasidabruoti vintažiniai...
Old School Car Audio
pala, tai čia pas tave "Y" apie kurį aš mastau, ar perėjimas iš ai-net jungies į RCA ?T0shis link=topic=7771.msg80337#msg80337 date=1211785641 rašė čia:
[/quote]adapteris, "Y" nebūna ir be papildomos signalo komutacijos nesiryžčiau jungt, jei mastai apie gaminimą.
buvau Autokode, tiksliai turi, pats čiupinėjau, ainetinį...........
projektas procese:
"JVC" KW-AVX820 (USB WAV) - toslink - "Helix" DSP.3 - "Media Control v4" by MultiMAKE,
"Soundstream" P204e (tweak)- "Focal" TN?, "Tectonic" BMR 3",
"Soundstream" P202e (tweak) 2 vnt.- "JBL" T595 Limited Edition (perdaryti į midbosus),
"Soundstream" P204e (tweak)- "JVC" HSA1699-02A, "SinusLive" BassPumpII
"Optima" YellowTop 75Ah, "Oehlbach" 1F, "HELIX" CAP 33, Laidai "Rega" FSC Quattro, linijiniai - savadarbiai pasidabruoti vintažiniai...
Old School Car Audio
Bookmarks