+ Reply to Thread
Puslapis 2 iš 2 PirmasPirmas 1 2
Rodyti rezultatus nuo 31 iki 39 iš 39

Tema: kas geriau???

Naujokas coolerys is on a distinguished road
    Registracijos data
    Jul 2008
    Vieta
    Klaipeda
    Žinučių
    46

Pagal nutylėjimą Ats: kas geriau???

man nesvarbu kiek kur yra tu kilovatu, bent as i garsa zuriu, o klausiu del to nes nezinau, jei ka.. :smt019 tai taip iseina, kad jei isideciau koki normalesni stipra kad ir 1.5 kw tai sudegtu generatorius :smt022 ?

Kurčias Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio's Avatar
    Registracijos data
    Jul 2007
    Vieta
    Marijampolė
    Amžius
    40
    Žinučių
    2,678

1.5kw yra normalu? kazkodel kyla abejoniu ar esi is tikruju girdejes kilovata
    Nakamichi CD700II + Dynaudio + vifa + Daytona + ...

Registracijos data
    Jul 2008
    Vieta
    Klaipeda
    Žinučių
    46

netaip viens kita supratom man atrodo :smt018 1000 rms = 1kw, ar ne taip? jei netaip tai tada as netaip viska supratau ops:

Kurčias Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio's Avatar
    Registracijos data
    Jul 2007
    Vieta
    Marijampolė
    Amžius
    40
    Žinučių
    2,678

Citata coolerys link=topic=8116.msg84379#msg84379 date=1216588039 rašė čia:
    netaip viens kita supratom man atrodo :smt018 1000 rms = 1kw, ar ne taip? jei netaip tai tada as netaip viska supratau ops:
    tai yra taip, tik bent jau mano poziuriu tai nera normalu, tai yra daug ir nepraktiska, nebent vairuojant patinka purtytis kaip nuo elektrosoko :smt017
    1000w (1kw) yra daug ir labai sunkiai uzmaitinama (kalbant apie normalius watus), nes realiai jau grojant 400-500w subui nebeimanoma normaliai ir saugiai vairuoti, nes del veidrodeliu drebejimo neimanoma kazka iziureti, nekalbant apie 1kw viso kuno (ir masinos) purtyma, nededant papildomos tikrai galingos priekines akustikos per zema dazni net negirdesi kas dainuoja, ar net kokia daina groja, nebus girdeti absoliuciai nieko isskyrus buum bum buuuum....

Ekspertas BigBug is on a distinguished road BigBug's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2007
    Vieta
    Kaunas
    Žinučių
    1,063

Užtat visas rajonas girdės, kad baxoooras važiuoja )

Registracijos data
    Jul 2008
    Vieta
    Klaipeda
    Žinučių
    46

nu bent man ai patinka kai papurto :supz: bet aisku proto ribose. tai koks tada realiai gali buti galingumas stipro, ant krio parasyta kad ir 1000w ir nuprikt ji gali kad ir uz 500 lt ar pigiau

Naujokas Vyskupas is on a distinguished road
    Registracijos data
    Jun 2008
    Vieta
    Kaunas
    Žinučių
    35

Citata coolerys link=topic=8116.msg84450#msg84450 date=1216668145 rašė čia:
    nu bent man ai patinka kai papurto :supz: bet aišku proto ribose. tai koks tada realiai gali buti galingumas stipro, ant krio parašyta kad ir 1000w ir nuprikt ji gali kad ir uz 500 lt ar pigiau
    manau pagooglines rasi labaj daug stiprintuvu, su ju parametrais, ir ziuret geriau i rms.. bet savaime suprantama kuo kaina mazesne tuo daiktas maziau ir kokybishkas

Registracijos data
    Jul 2007
    Vieta
    Marijampolė
    Amžius
    40
    Žinučių
    2,678

Citata coolerys link=topic=8116.msg84450#msg84450 date=1216668145 rašė čia:
    nu bent man ai patinka kai papurto :supz: bet aišku proto ribose. tai koks tada realiai gali buti galingumas stipro, ant krio parašyta kad ir 1000w ir nuprikt ji gali kad ir uz 500 lt ar pigiau
    300-400w ne daugiau (o gal ir 200-300w)

Registracijos data
    Jul 2008
    Vieta
    Klaipeda
    Žinučių
    46

nu db tai pagalai dasuto, ir supratau artyman:

+ Reply to Thread
Puslapis 2 iš 2 PirmasPirmas 1 2

Bookmarks