Nejaugi niekas nesa susidures su siuo grotuvo? :smt017
Sveiki, turiu klausimeli. Ar apsimoka si maga pirkti uz 350lt? Sako viskas puikiai veikia, yra pultas, daugiau nieko. Turiu priekio foto, siek tiek aptrintas, bet man tai neesme. Ir šiaip, kaip atsiliepimai apie ji? Kaip groja? Pas mane komponentai rockford fosgate p162s per JL filtra http://i243.photobucket.com/albums/f...udio/jl200.jpg , subas hertz es300, stiprius sherwood 125rms http://www.energenix.com/sherwood-a50x2.gif.
TopAV - Kokybiška garso aparatūra Jūsų namams ir automobiliui
Nejaugi niekas nesa susidures su siuo grotuvo? :smt017
turėjau kažkada tokį, naktį skuduru dengdavau nes "RB" užknisdavo :-D :-D
projektas procese:
"JVC" KW-AVX820 (USB WAV) - toslink - "Helix" DSP.3 - "Media Control v4" by MultiMAKE,
"Soundstream" P204e (tweak)- "Focal" TN?, "Tectonic" BMR 3",
"Soundstream" P202e (tweak) 2 vnt.- "JBL" T595 Limited Edition (perdaryti į midbosus),
"Soundstream" P204e (tweak)- "JVC" HSA1699-02A, "SinusLive" BassPumpII
"Optima" YellowTop 75Ah, "Oehlbach" 1F, "HELIX" CAP 33, Laidai "Rega" FSC Quattro, linijiniai - savadarbiai pasidabruoti vintažiniai...
Old School Car Audio
O siaip, kaip grojimas?
man labai aštrus ir sintetinis..........
projektas procese:
"JVC" KW-AVX820 (USB WAV) - toslink - "Helix" DSP.3 - "Media Control v4" by MultiMAKE,
"Soundstream" P204e (tweak)- "Focal" TN?, "Tectonic" BMR 3",
"Soundstream" P202e (tweak) 2 vnt.- "JBL" T595 Limited Edition (perdaryti į midbosus),
"Soundstream" P204e (tweak)- "JVC" HSA1699-02A, "SinusLive" BassPumpII
"Optima" YellowTop 75Ah, "Oehlbach" 1F, "HELIX" CAP 33, Laidai "Rega" FSC Quattro, linijiniai - savadarbiai pasidabruoti vintažiniai...
Old School Car Audio
Supratau. Manau nepirksiu... Dabar pasineses ant JVC SH serijos, tai ieskau kažką is juIr girdėjau, kad jie svelniai groja :smt020
Bookmarks