pasimatuok itampa prie stiprintuvu pradziai
tox klausimas... ar reikalingas jis man?
situacija: groja 2 stiprintuvai: jl4300 ir tma500.1...
p.s.nuo akumo 16kv laidas...uz dalintuvo i kiekviena stipra eina 8 kv laidai
p.s.2. sviesos nemirksi, krovimas ir akumai geri :angel:
ar pasikeis situacija jei ji pastatyciau? pageres kazkas ka galima isgirst?
pasimatuok itampa prie stiprintuvu pradziai
groja kaip iš kibiro
aisq...dekui kol kas...![]()
Ir matuoti siūlyčiau su rodykliniu multimetru, o dar geriau -- voltmetru. Su skaitmeniniu multimetru tai pieno riebumą rodys esant staigiems įtampos pokyčiams. Kitaip sakant ten bus tik aproksimatlūs dydžiai.
manau sitas daiktas tiktu? ant greito prijungus laidus http://www.rcl.lt/index.php?id=2&lan...e=&frame=3 :angel:
geriausias varijantas butu iki 15v kad rodytu bet tiktu ir tokspasiziurek kiek krenta itampa prie stiprintuvu abieju, ir tada kokia itampa prie akumo. man kyla itarimas kad laidai gali but ploni
groja kaip iš kibiro
nusipirkau toki pat indikatoriu bet 15V...rytoj patikrinsiu kaip yra viskas is tikruju :angel:
Pasigirk savo rezultatais![]()
Rover 600
Hertz Mille
Audison LRx
klausau pasigirt savo rezultatai
krovimas uzvedus ir viska sujungus 14.5V
uzleidus visa aparatura ant max (klausymo ribose) prie akumo krenta itampa iki 14V
prie komponentu stipro(JL) 13-13.4V kazkur
prie subo stipro (TMA) 12-12.2V apie...
p.s. tox klausimas...sitai gali itakot silpnus (gal geriau pasakyt sausus) zemus?
matuota klausant siaip eiline muzika...uzleidus ka rimciau speju dar maziau rodytu
faktas kad reikia tempt dar viena laida (turbut dar 16kv)...arba keist ji i storesni... ir priedo kondiko vistiek reikes...
Kondikas turėtų kažkiek padėti ypač dėl žemų
Rover 600
Hertz Mille
Audison LRx
Ta pati beda buvo pas mane, bet didesne, nes užleidus iki klausimo ribos garsą, mirksėdavo šviesos, 1,5F kondika įsidėjau. Padejo!!! Nustojo mirksėti, įtampa stabilizavosi.Ir kas keisčiausia subai pagyvėjo, arba man tik vaidenasi. Žinot kai mašina nuplauni, atrodo geriau rieda
![]()
Nu pas mane ir po kondiko įdėjimo subas maloniau groja, realiai tai yra dėl to kad elektros daugiausia pareikalauja būtent žemiems ir kai jos pritrūksta tai taip ir būna kad sausokas su iškraipymais žemas....
Rover 600
Hertz Mille
Audison LRx
nereikia cia to kondiko. 14v prie akumo esant tiek galios geriau nei gerai. laidu tereikia ir viskas, kai prie akumo ir stipru bus vienodai, ir vienodai mazai. tada jau pradekit kalba geriau apie nauja akuma ir genera. tik dar labiau vargins akuma tas kondikas. sau asmeniskai sutvarkius genera ir pakeitus akuma arba tik psichologiskai atrodo kad geriau groja arba istikruju geriau groja, ir nera jokios kalbos apie itampu kritima
groja kaip iš kibiro
hmmm,., :biggrin: nudziuginai mane, vadinasi taip ir turejo butiVaidusis link=topic=8866.msg92089#msg92089 date=1225116934 rašė čia:
:cheers: dar vienas pliusas kodel verta buvo deti kondika., O maniau kad tik generatoriaus bei akumo taupymui
![]()
Bookmarks