rokui manau svarbu ka gera dinamika butu, marantz labai jau nupiepes stiprintuvas jis kokiem lengviems stiliams tinkamesnis, naujos serijos jau kiek agresyvesnes dinamiskesnes, bet vistiek rokui nelebai. denonas jau puse bedos, bet irgi duslokas, siltokas jis toks prie vangesniuo gal neutralesniu. tau patarciau belenkoki koki rotel ar nad nuo 352 ziuret, ten draivo ir dinamikos turi, tik groja jau agresyviau ir saiziau su denon ar marantz palygint. tik pas pigesnes rotel serijas nelabai kokia zemo kontrole, jis biski minkstokas .
na nezinau,pasvarstyciau dar apie jbl,nera ten mano manymu vertas demesio daiktas-jos 'sausos'-velgi skonio reikalas,bet man tai jos nelabai,kaskokios kietos,dinamikos ira bet ji kaskokia sintetine,man jos tik mp3 klausytis tinkamos,ir ''bajavykams''ziureti-pritariu,kas liečia pastaruosius du stiprus,taip rotelis tam stilui manau tinkamesnis,bent man,buvau paskendes irgi paieskose,rotelis uz tokius litus nera blogai,harmanas tik mokyklos zibureliams tinkamas,vėlgi priklausomai kiek litu gali skirti
Esat teisūs dėl JBL... pasiklausiau ilgėliau, atmečiau ta variantą.
Teko klausyti Cambridge Audio Azur 540Av2 su tangent, Tannoy Sensys.. Neatsimenu tangent kolonėliu modelio, bet mano ausiai skambėjo maloniau...
Dar toks įdomus dalykas, yra galimybė pasiklausyti NAD C320BEE su senom Cantom CT 800 kolonėlėm http://www.hifi-wiki.de/index.php/Canton_CT_1000 ruošiuosi savaitgalį nuvykti pasiklausyti.. Jūsų nuomone, kaip toks variantas..?
Bookmarks