Va taip zavai, nesisteng i kiekviena posta savo trigrasio kist, nes taip ir buna![]()
Va taip zavai, nesisteng i kiekviena posta savo trigrasio kist, nes taip ir buna![]()
jei jau apie amerikonus - vakar prie sankryzos sustojau, iš galo chevrolet tahoe sustojo, taip nesveikai ten pas jį baladojo, kas pas mane mašinoj kepenys vartytis pradėjovėliau pamačiau, kad keleivio langas atidarytas buvo ir važiavo kažkokie tai juodukai
bet pirmą kartą taip girdėjau ir jaučiau kad purtytu nuo žemo. juolab iš mašinos už nugaros. galinio vaizdo veidrodyje nieko nebuvo įmanoma įžiūrėt....
Nu su vienu W7 gal ir nepravymdisi bet kai as corsoj turejau 4X jl subus ir 3.2 kw jimes patikek nuo srauto negera buvo visa savaitgali.
na nzn ar apsivemtum, bet kad aukstesni dazni paklausius tai tikrai pradeda pykint, islipi is masinos kaip vakar butum gerestodel kad taip nebutu pasirinkau 15" ir su dideliu xmax, kad ant srauto butu.
![]()
Ir kuo sitos fizinio poveikio vibracijos priemones kunui susije su muzika? Jei yra poreikis save zaloti ar nustatyti organizmo galimybiu ribas, tai eiti reikia lankyti boksa arba muaythai - ten ir pigiau bus ir efektas stipresnis.
Negi tu nesupranti, cia paprasta, bent jau man, kekvienas muzika suvokia kitaip, vieniem kad tik bumsetu ir rektu tveeteriai, kitam subo isvis nereikia, o man pvz reikia kad priekis graziai grotu, auksti butu svelnus bet garsus, o subas, na subas man kazkaip priklauso nuo nuotaikos ir nuo dainos, kartais pritildau isvis kad tik biski zemo pridetu, o kartais kokio repo kai eina labai zemi dazniai tai pasigarsinu, kazkaip dar patinka kai taip minkstai su srautu pucia![]()
bet skaitant apie vimdymus visokiusdidelis xmax man nesiasociajuojasi su muzikalumu, o seip subas manau yra gana reikalingas, tik kad kai jo nesijaucia, atrodo lyg jo nebutu, lyg jis butu kazkur bet dar reiktu gerai pagalvot kur, gal uz lango, gal vietoj variklio, gal bagazinej, gal vietoj keleivio sedi. kai garsas buna atsirises nuo dinamiku. kai jo nejauciu kad subas yra va tada man patinka, kitokiu atveju tai tiesiog grazus zemi, grazus viduriai, grazus auksti bet kiekviena dalis groja sau. gal ir neteisingas cia tas mano skonis, gal turi grot kitaip pataisykit pravers zinios
![]()
groja kaip iš kibiro
Bookmarks