Becker dviem galvom auksciau
Taigi turiu Pioneer DEH-2050MP yra mintis pasikeist i Becker Traffic Pro Abeju kaina vienoda, o kaip skambesys, kuris geriau skamba ?
Becker dviem galvom auksciau
Jei nori gero grotuvo,zinau zmogu ,kuris turi rimciausia is beckeriu - meksikieti , pigiai . Sake ledinis,galiu duot numeriuka
nagi duok
koki dar meksikieti gal mexico pro? turejau toki. turejau ir MONZA apart isvaizdos nieko jie nesiskira grojima, trafic`ai prasciau groja bet uz 2kl pioneer tikrai geriau
groja labai neblogai, sakyciau
gal kas parduoda su mp3 ? su raudonu apsvietimu
Nusipirk betkoki o raudona apsvietima galesiu padaryti
o is kur esi ?
As esu is kauno. siaip betkoki telefonu meistrai padarytu tau toki reikala, magu mesitrai neuzsiema nes tipo blusinejimas cia
taigi sistema bus komponentai ALPINA SPR-17S stiprintuvas MB Quart Premium PAB2100 kokia geriau galva ALPINA CDE-9881R ar Becker Traffic Pro ,Beckeri galvoju del dizaino ar ALPINE geriau pasirinkt ?
o su Beckeriu tragiskai skambetu ?
kai pirma karta pamaciau bekeri isjuokiau drauga ir pagalvojau kad visiskas beprotis uz toki maga moketi 700lt. po 3 metu as ta maga pardaviau uz 500lt. Galiu pasakyti kol nepasiemet dvieju magu ir nepalyginot tol sakyti kad bekeris nevertas demesio yra nelogiska. As Turejau Monza ilga laika tai simpatijos dar ir siandien jai yra.
dizainai man ju tai patys geriausi,ir traffic pro ir kitu...ypac jei audi ar bmw auto,lb tinka prie apdailos salono.santurus dizainas,be visokiu mirga marga nesamoniu...(del to alpinkiu nemekstu ypac senesniu)
Na nereikia apie senesnius, dar pasakyk kad 7909 ar 7915 nepatinka
Becker'io dizainas man irgi patinka, ergonomika super, labai patogus aparatas, del grojimo - uz 200-300 Lt traffic pro savo pinigus tikrai atgroja!
As tai sakyciau atgroja net uz daugiau pinigu
jau baigiat ikalbet ji isigyt O tarkim maciau pardavime su visais CD diskais navigacijos, tai tipo ir navigacija dar veiks ?
jei turesi zemelapi ir antena...
turiu becker monza , zadu parduoti. siulyk kaina jei dar domina. Spalva zalsva
Bookmarks