2 linijiniai isejimai ar dvi poros linijiniu isejimu?!
Sveiki. Prispyrė reikalas pirktis grotuvą. Kolkas nėra jokių garsiakalbių. Taigi nutariau pradėti nuo galvos.
Nesugundė manęs skelbimai kur siulomi 2007m, Alpine modeliai... (o gal be reikalo? ). Tai nutariau pasižvalgyti laiko patikrintus ir dėvėtus modelius. Taigi labiausiai i akį krito Alpine CDA-9847R . Kadangi ne aš vienas nauduosiuos automobiliu, tai šio modelio galimybės (mp3) tenkintų visus. Aš pats mp3 neklausau.
Taigi, ar neišmesim pinigų į balą (500-600Lt), jei priglausiu CDA-9847R?
Pagrindiniai kriterijai alternatyviems grotuvams būtų: Skambesys (elektroninė/instrumentinė muzika) ; minimum 2 poros linijiniu išėjimų, na ir tas nelemtas mp3..
Watai watai watai... O kur muzika?
2 linijiniai isejimai ar dvi poros linijiniu isejimu?!
Pataisyta
Watai watai watai... O kur muzika?
sveiki, norejau paklausti ar sios serijos alpine turi daug minusu? nes pagal kaina tai jie gan pigus palyginus su kitais cda klases alpinem ir pasirode visai nieko grotuvas, kas turit ar turejot pasidalinkit savo nuomonem plliusai minusai, is anksto dekui.
jei ieskai deveto gero mago uz 500-600 lt sis alpine tikrai nebutu mano pasirinkimas , nes pigesni modeliai visada liks pigesniais, nebent is grotuvo norima jog jis tik grotu, o ne skambetu.
nesenei buvo islindes tik labai greit dingo 9815 uz 450 atrodo netgi, 9855 po 550, 9887 taip pat esieke 600lt, vogti nevogti sito jau nezinau
groja kaip iš kibiro
na viskas aisku, na ziurineju apie 300lt suma nors kainos kiek matau labai stipriai svyruoja priklauso is kur ir is ko perki.
aisku na tuomet teks dar pakenteti ir pasivazineti su clarionu rezenciu ausi
na kovo pradzioj parplauks alpine is statu nauji tik nepilnos komplektacijos:
alpine cda-9884 400lt
alpine cde-9874 300lt
alpine ida-x001 500lt
PIONEER AVH-P5700DVD 750lt
ne ten pataikei su skelbimu
groja kaip iš kibiro
Bookmarks