Nu pagalvok, jei anksciau viena Madona masinoj dainuodavo, tai sudvejinus jau dvi dainuos:lol: :lol: :twisted:
Ar būtų koks neigiamas/teigiamas niuansas, jeigu į duris įmontuočiau du priešbosius 16-tukus, Focalinis 165V2+ Ivolginis VHC-6.21. Šiaip abu gali groti nuo kokia 70 ar 80Hz iki 600Hz. Jungimas būtų pokanalinis, apkraunant stiprintuvą 2ohm.
:roll:
Nu pagalvok, jei anksciau viena Madona masinoj dainuodavo, tai sudvejinus jau dvi dainuos:lol: :lol: :twisted:
Aha. Bet bijau, kad koks vietinis audiofilas pasakys, kad ten atsiras kokie nors faziniai iškraipymai, harmonikai, nesusigrojimai ar dar kokie "š" ."Auri$" rašė čia:
Bevartydamas rusiškus "zvukus" mačiau variantų su skirtingais sudvejintais priešbosiais, netgi sudvejinti skirtingų diametrų priešbosiais (13+16-tukas). Bet. Neklausiau. gal ten tik garsiai kala, o scenos nėra....
o jei ir gale po du sudesi tai ir visas gospelio choras gausis;]]]]"Auri$" rašė čia:
Nu baik tu šmaikštaut. Mano ketinimai štai kokie:"INXS" rašė čia:
Priekis
*Cyplys 1" TN47 - 5kHz-16kHz
*Viduriukas 3" MD500 - 600Hz-5kHz
*Sudveijnti priešbosiai 6,5" 165V2+VHC-6.21 - 70-600Hz
Galas
*Viduriukas 4"- 500Hz-4kHz
*Subas 12" 30-70Hz
Viskas kaip ir neprieštarauja sveikam protui....... Jaunystė, norisi "draivo" :!:
Pagalvok ar tau to tukrai reikia . Jei jau nori taip daryt - tai jau geriau dek i priekines dureles 13cm bosiukus (focal) ir turesi visa garsa sklindanti is priekio .
Det gali tik du vienodus.Bus daugiau draivo.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
kokios che firmos cyplys??? ir kokia jo kaina?"Svajūnčikas" rašė čia:
http://www.focal.tm.fr/gb/car/polygl...%20HP/TN47.pdf"TAdžius" rašė čia:
Kiek kainuoja nežinau.......
Na matai kaip tu viska pats ishvardinai tiksliai :wink:"Svajūnčikas" rašė čia:
Bet tai tik aukshtos frazes.
Jei tai nori daryt del saves ash uz. ir nemanau, kad tai bus blogai.
Bet jei nori pasireiksht kur nors varzybose tai bus bishki kaip sakai š.......
*Šiame poste išsakyta autoriaus nuomonė dažniausiai nesutampa su skaitytojo nuomone.
---------------
tel. +47 46 222090
info@caraudio.lt
www.caraudio.lt
Jeigu kalbi apie trijuostę sistemą, kurioje priešbosis dirba ne aukščiau kaip 500 Hz, gali imti ir skirtingus, nuo to tik galimas ir labai tikėtinas išlošimas. Kalbėti apie fazinius iškraipymus šiuo atveju būtų paprasčiausiai neprotinga. Tik ko gero nelabai gerai būtų taip panaudotų priešbosių rites jungti nuosekliai. Lygiagrečiai jokių problemų, tik reikia suderinti galingumus. Dėl skirtingų diametrų priešbosių, taip pat kaip ir nematau problemos, tačiau praktiškai gali susidurti su kai kuriais nesklandumais, kurie pasireikš realioje sistemoje."Mindaugas" rašė čia:
Kalbant apie dvijuostę sistemą tai jau reiktų dvejinti tik vieno tipo garsiakalbius arba su kažkokiu tai tikslu ir įvertinant daug daugiau faktorių skirtingus. Bendru atveju, geriau sudvejinti du 13 cm priešbosiai, nei vienas 16 cm. Ir analogiškai su didesniais.
Taigi iš techninės pusės jokių kliūčių. Nesuprantu koks kieno reikalas varžybose žiūrėti kas sudėta klausant muzikos, svarbu instaliacija būtų padaryta kaip priklauso....
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
Varžybos, tai "pachazucha" :-D Man iki varžybūų toli, žmonių juokint nevažiuosiu (O Kaune mačiau ir tokių......) :-D
Aš buvau sudėjęs preliude po 2 Signat L16. Visai patiko. O scenai tai nematau kodėl dingti. O bendrasdarbis buvo sudėjęs golpuke VHC ir MD midbasus. Igi gerai buvo.
SUBARU AUTOMOBILIŲ REMONTAS IR NUOMA
DIAGNOSTIKA VISIEMS SUBARU MODELIAMS;http://www.premus.lt
37-323233;610-26939;Betygalos g.14,Kaunas N54.90435;E23.88318
taip pat FB:
http://www.premus.lt
http://www.forester-tuning
Na, kad dvigubinant priešbosių kiekį nėra blogai jau seniai supratau, bet mane jaudina tai, kad jie bus skirtingų gamintojų su kažkiek skirtingais parametrais.... Sugadinsiu duris, darbo įdėsiu daug, o rezultatas negarantuotas.... :roll:"6x6" rašė čia:
Vat ir noriu patyrusių patarimo!
Na matai as zinau tokiu kurie prisiskaite daug teorijos apie visa neigiam itaka ir vertinimui tai tikrai atsilieptu, jei jie butu teisejais. Bet cia tiik prielaida :smt112"Artūras-M" rašė čia:
*Šiame poste išsakyta autoriaus nuomonė dažniausiai nesutampa su skaitytojo nuomone.
---------------
tel. +47 46 222090
info@caraudio.lt
www.caraudio.lt
Duok juos man tuos prisiskaičiusius :twisted:"Mindaugas" rašė čia:
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
Na neduosiu :smt116"Artūras-M" rašė čia:
Tik galiu pasakytitiek, kad vienas tai ne ish lietuvos :wink:
Kurio kopmpetencija laaaaaabay suabejojau.
---------------
tel. +47 46 222090
info@caraudio.lt
www.caraudio.lt
Bookmarks