Kokį Pioneer modelį pasiūlytumėte pirkti iki 500 Lt, reiktų kad subo valdymas būtų ir pan, bet manau už tokią kainą jis jau bus. :-) Na laukiu Jūsų pasisakymų.
Modelių pilna žinau, kaip ir su ALPINE buvo, modelių PILNA. Nusipirkau CDE-103BT, tai šūdas pasakė meistreliai nemagas. Net nenoriu jau pas juos daugiau važiuoti ir klausti kokį patartų. Nors aš irgi manau kad tas ALPINE šūdas, net subo normaliai nevaldo. Taigi noriu klausti čia. Gal kas iš turėtų patiko ar kažkaip taip.
Man ir panasiai buvo nutike .. Nuvariau pas vienus Kaune i Savanoriu g. esancias dirbtuves komponentu pajungti.. Tai mazdaug pasake, kad tavo JVC SH 55 lievas magas.. Pirk kita.. Nieko jame gero nera.. Bet iki siol jo nekeiciu ir mano ausei jo pakanka
Tad geriausia mano nuomone ne subjektyviu patarimu klausti, o daryti PIONNER"iu perklausa..
Ir issirinkis sau tinkama
Hm, taprasme sakai kad jau kai pirkti norėsiu tiesiog nuvažiuoti pas žmogų paklausyti poto pas kitą ir pan? Kad išsirinkti sau tinkkamą? Nes maniškiojo alpine tikrai neužtenka, nes bosą tikrai blogai valdo ir jis daug mažesnis negu buvo pas mano Pioneer P75BT.
Bookmarks