koks generatorius dabar masinoj? kiek amperu? koks stiprintuvas? tikrai teks deti galingesni generatoriu,kitaip bedos neisspresi
sveiki isidejau 2subus pionier po 1kw rms man neuzkrauna akumuliatoriaus. per 2men nauja akuma numarina. ka reikia daryt? girdejau apie kazkokius sarminius akumus ir t.t bet neturiu su kuo pasitart. dar zinau kad deda antra generatoriu bet gal yra ir kitas sios problemos sprendimas. is anksto dekui uz patarimus esu tikras kad ne vienas as taip vargstu
koks generatorius dabar masinoj? kiek amperu? koks stiprintuvas? tikrai teks deti galingesni generatoriu,kitaip bedos neisspresi
pioneer-p80rs *seas lotus RT27F *polk audio sr6500 *tru tecnology b-475 *polk momo c 300.2 *jl audio 12w6v2 *signat instaliacija
Cia tavo subai ne prie ko. Ir po kilovata kaip rasai juose tikrai nera. Turbut prasta stipreka turi - energija srebia kaip begemotas.
stiprekas dabar vienas paliktas jbl 1200w rms. generatorius originalus kintamos sroves berods iki 150ah. beja zinau kad subus ne kokius nusipirkau, pirma aparatura nereik manes kaltint labai del to tai vat kokius subus patartumet pirkt
beja pas mane vandeniu ausinamas generatorius. isistato i pati bloka. tai labai abejoju kad ji galiu pakei9st galingesniu. o gal yra galimybe ta pati kaipnors modifikuoti?
pirma aparatūra ir iškart du subai?
Tai reik pirma pamatuot kaip krauna, ar nėra kur nuotėkio ir tt. Tada ir paaiškės kas kaltas ir ką keist ar tvarkyt. Gal generą,gal akumą,o gal instalą. Ar tu 100proc.tikras dėl akumo kaltės?
dekui visiem jau issiaiskinau kas ne taip ) geriau patarkit i kokius subus man savo pakeist nes man jie nieko gero negroja db mazai turi
Bookmarks