Zek dabar tu...
Ir tas ir anas vienodi sudai. Sudai ir aplamai - tarp visu likusiu.
Ir maziau ziurek kas prirasyta - kosminiai galingumai atitinkamai ir kainuoja - atmink.
Rinkis kita gamintoja - sita pamirsk.
Zekit noriu detis Vibe sq 12 arba vibe cbr12 active. Dabar klausimas ar lietuvoje butu galima gauti vibe sq12 active. Jei ne kokio stiprintuvo mazdaug reiktu. Ir galbut geriau butu cbr?
Zek dabar tu...
Ir tas ir anas vienodi sudai. Sudai ir aplamai - tarp visu likusiu.
Ir maziau ziurek kas prirasyta - kosminiai galingumai atitinkamai ir kainuoja - atmink.
Rinkis kita gamintoja - sita pamirsk.
Susisiek, padesiu.
jo,jo, su manim susisiek ir aš padėsiu![]()
O man nerasyk nes nepadesiu![]()
Patarimas tau,jei nori plaktuko bagazinej,pirk Vibe,jei ne tai pamirsk kaip sako,tuos vibe gaminius,fli irgi,turiu as ta cbr12 active,plaktukas ir tiek,kietas zemas,slegio 0,raso kad pats subas 1500 500rms,bet stiprintuvas 800 250rms,40l deze su faziku
Kas nori VIBE galiu suorganizuot perklausyma savojo CBR 12 active,gal fantazijos atsoks pirkt
kaip ir MAGNAT
Sis vibe black air 2,grojo 40L dezej su sinteponu uzdaroj,toj pat fazikinej be sintepono,ir db groja ~53L fazikinej vidus vinilu klotas,kaip liko plaktukas taip liko,tiek kad garsiau,stiprintuvas taspats,shtokas kur buna cbr12 active mono
Apie space serija nzn,bet butent sie tai nieko gero,isitikinau pats 4 metai eina jam
....vienu atveju jautiesi "šviežias", o kitu atveju būna daug kraujo![]()
o velnias,aš kaip tik galvojau kad magnat vieni geresnių.. ech;D
Bookmarks