tai jo jau gali paimt ji kaip tik tiks prie x-ploid stipriaus ir komponentu
Sis modelis gal jau kaskiek nesa netoli HIGH-END ? :roll:
http://www.bestekeus.nl/shop/images/MEX-5DI.jpg
tai jo jau gali paimt ji kaip tik tiks prie x-ploid stipriaus ir komponentu
:-D deja bet cia visaj nejuokinga daugelis jusu na didese dauguma kasko nelabai megsta sony firmos magelius taciau nemanau kad sony apsoliuciai visi magai yra blogi paimkim kad ir si nemanau kad sis modelis yra toks kaip tu ji ivertini manau AND tavo nuomoneve cia nepagrysta pirma isgirsk kaip jis groja poto spresk :wink:
Taip dabar visi tikriausiai pulsit kad sony tai totalus slamstas kaip ir visi magai jo ekranas grafinis cia pas jus turbut didziausiaas minusas
Na duodu pasireikt sio kanalo ekspertams gal jie yra girdeja si modeli :wink:
nu jo nemanau, kad cia ji kas girdeja bus ir kam n.. klaust ar jis graziai skamba jei nieko prie jo nejungsi ar jungsi toki pat s.. , o geroj sistemoj jis ir taip gerai gros, bet ne visiem ziurint kam ko reik
Labai rimtas aparatas. Man asmeniškai Sony patinka labiau nei BP :shock:
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
"Artūras-M" rašė čia:
Tada as visiskai nesuprantu pagal ka jus cia visi grotuvus vertinat. Speju, kad pagal isitikinimus. Visi isikirte Alpinas ir ten niuansu ieskot. Kazkodel AVTOZVUKE CDE ir CDM Alpinas labai daznai pragroja ir Panasonicai ir Kenvoodai ir net keli BP buvo neblogai ivertinti.
"Maruzelis" rašė čia:
Aš skirtingai nuo Avtozvuko negaunu pinigų pvz už Sony ar BP ar Panasonic reklamą. Štai čia ir yra vertinimo skirtumai.
"Artūras-M" rašė čia:
Cia nesigincysiu, dalis tiesos yra
Tame ir reikalas kad šiame forume vien tik skirtingų UAB reklama...
O kaip kitaip, valgyt tai visi nori"Nerka" rašė čia:
:lol:
va čia tai jau nesąmonės prasideda. Čia žmonės nori išgirsti dažnai subjektyvias nuomones tamstų profesionalų, bet įsitikinęs kad nenori girdėti nuomonės iš pardavėjo. T.y. kai ateina pas tave klientas tai ir varyk jam iš savo firmos varpinės, bet čia manau norisi išgirsti ne firmos atstovų nuomones."Artūras-M" rašė čia:
o dėl to kad norima valgyt tai yra daug psl pvz skelbimai.lt ar alioreklama.lt ten dėkit skelbimus ir viliokitės klijentus.
grynai čia pasidarė taip kad kas ką parduoda tas tą giria. pardavinėtumėt garsiakalbius kuriuos peikiat tai jei ne pradėtumėt ir jų pačių girt, tai manau nuo jų kritikos tai susilaikytumėte.
"LiPaLaZ" rašė čia:
Taip. Siūlau visiškai uždrausti šiame forume tokius žodžius kaip Alpine , Arizona Eagle , Focal , DLS , Morel , Ivolga , Vibe , Oris . :-D
Na man kaip montuotojui - jokio skirtumo...ka.. svarbu nori muzikos. Bet mano pareiga patart.. o tu desi ar Boshman ar Nokia..man tas pats.."LiPaLaZ" rašė čia:
+ 370 682 19776
www.carsystems.lt
va pats kitoj temoj sakei kad ne ant firmos varo, bet kad pats LYGIAI taip pat varai ant firmos ne ant jo produkto. Nu ir kam dabar reikejo rasyt bosman ar nokia. Nu kam? ir be to nei as desiuos nokia nei bosman nei ka.
ir be to tamstai dar kart kartoju paskaityk pries atsakydamas. cia citavai mano teksta bet i ji visiskai neatsakei o tik seip is oro
Nu tada dar kata as tau pasakysiu atskitai (kartoju!) - musu pareiga patart... o ne sakyt tas shudas o tas ne.... :-D
+ 370 682 19776
www.carsystems.lt
aš tą suprantu, bet atrodo daugelis iš čia esančiu to nesupranta. Ir nepatarinėja o kaip tik sako kad tas šūdas ar ne. Karoče baigiu aš čia.
Palauk. Tu tikiesi, kad kas nors prekiaujantis produktu „x“ pasakys tau to produkto visus minusus ir iškels į viršų konkurento produktą ? Naivus esi. tada. Taip nebūna. Iš kitos pusės, jeigu ir pasakai visą teisybę, tai tie kas skaito daugumoj perskaito taip kaip nori, o ne taip kaip parašiau. Čia labai dažnai tenka su tuo susidurti."LiPaLaZ" rašė čia:
Artūrai, kaip tik tai man ir nepatinka, kad aukštinama tai kuom prekiaujama. Bet taip jau yra (žinoma galima juk keistis )Aš pilnai sutinku kad Alpine yra favoritai ir kad juos tikrai galima aukštinti, bet dažnai net nečiupinėti daiktai yra nurašomi iš anksto. Kartais pasitaiko kad pigus pergroja brangesnį, gal tai labai retai bet taip būna.
Asmeniškai Tau nesakau kad nesi bandęs to vadinamo šlamšto, bet ir be tamstos čia daug sėdi ir rašliavoja. Kurie remiasi pardavėjų suformuojama nuomone.
Gerų švenčių
Bookmarks