PDA

View Full Version : kas yra DSP

zirniukas
2010-05-26, 04:59 PM
norėčiau daugiau sužinoti apie DSP, kas yra tas DSP, kokia paskirti ir panašei.
lyginant originalę DSP sistema bmw automobylyje ir magnetolos 9855 garso regulevimo galimybes, tai kuris variantas yra geresnis, ką galima išgauti garso kokybeje ir skambesy, vienu ir kitu atveju :rolleyes:

Ernestas
2010-05-26, 05:03 PM
šitame forume tau patars visai DSP nenaudot

zirniukas
2010-05-26, 05:21 PM
man jo ir nereikia, bet norėčiau apie DSP daugiau sužinoti apie tai ir palyginti norėčiau apie DSP ir 9855 regulevimus ir garso kokybę, skambesį ir panašei

JoJo
2010-05-26, 05:26 PM
Digital sound processor štai kas yra DSP :D

zirniukas
2010-05-26, 05:33 PM
Digital sound processor štai kas yra DSP :D
Lipdyk greičiau alpina mano :D
nu o plačiau gali paaiškinti apie ta dsp, nes kad kažkoks procesorius kuiris skaldo į juostas tai girdėjau, bet norėtusi kažko konkrečiau ir palyuginomo kaip ir sakaiu dsp su 9855 egulevimu

Rytis
2010-05-27, 09:07 AM
šitame forume tau patars visai DSP nenaudot
Kodėl ne? :) Aš už DSP ;).
DSP tai yra skaitmeninis garso procesorius. Jei žmogiška kalba pasakyt kas tai yra? Tai yra kad yra labai išplėstos garso reguliavimo galimybės. Dažniausiai tu turi parametrinį ekvalaizerį (čia kaip treable ir bass gali pasidaryt + 7 tik su parametriniu ekvalaizeriu gali pasidaryti daug krūčiau :D). Taip pat turi kiekvieno garsiakalbio laiko užvėlinimus (galima pasidaryti kad galinių elipsių garsą išgirstum daug greičiau negu priekinių "cypsiukų" :drunk:). Taip pat naudojant DSP galima pasidaryti pilnai aktyvią garso sistemą (nekils daugiau klausimų ar būtina naudoti tas dėžutes kurios prie komponentų komplekte būna pridėtos).
O jei rimtai tai vieni už DSP kiti prieš, Nes sako kad kenkia garso kokybei. Dažniausia reikia žinoti ką su juo daryti...

Tai tiek trumpai apie DSP arbatinukų skiltyje.... :beer: