View Full Version : Kur dingo "Gramofonas" ?
Arvydas
2005-03-13, 09:30 PM
Sveiki tautieciai ! Norejau paklausti ar kas nors zino kodel is spaudos kiosku pradingo zurnalas "Gramofonas" ? Tikiuosi cia nepasirodys, jog reklaminu ji ar panasiai, bet mano nuomone tai buvo vienas geriausiu zurnalu apie audio Lietuvoj.
Sakau gal kartais issiseme ? Bet neturetu lyg ir....
Na zodziu... butu idomu padiskutuoti ar isgirsti kokiu komentaru.
Artūras-M
2005-03-13, 09:37 PM
Sakau gal kartais issiseme ? Bet neturėtų lyg ir....
Babkės... Bet gal būt dar atsigaus, bent jau gandai tokie sklaido. Už tai užsisakykit visi už kelis Lt ;)
Arvydas
2005-03-13, 09:59 PM
blyn, reix uzsisakyti. "Gramofono" nepalyginsi su kokiu kitu zurnalu (vardu ir pavardziu neminesiu :) :) )
Pasigirsiu, bet turiu visus numerius. Kiek girdejau pirmuju numeriu jau seniai nebera, tai taip gaunasi, kad turiu kolekcija ? :) :) :)
Artūras S
2005-03-14, 08:02 AM
Esu girdejęs ,kad artimiausiu metu išeis pirmas šių metų nr.,ir jau pradėtas ruošti antras.Taip kad laukime.
Esu girdejęs ,kad artimiausiu metu išeis pirmas šių metų nr.,ir jau pradėtas ruošti antras.Taip kad laukime.
na kai dirba ziopliu kompanija ner ko tiketis kad zurnalas gyvuotu. Kiekvienas numeris butinai turi veluot. Ir veluoja ne dienom. Net pastas nepriima i savo prenumeruojamu zurnalu sarasa ju, del velavimo. Na bet cia turbut vyr. redaktorius kaltas del to. Nors ne man sprest, bet paras ima kad nesant konkurencijai, negali normaliai zurnalo isleist. audio&video tai nelaikau as zurnalu, ten reklaminis (storas) bukletas.
Arvydas
2005-03-14, 12:30 PM
Kagi, lauksiu su nekantrumu tada. O jau galvojau, kad sakes tam zurnalui...
NetRat
2005-03-22, 09:38 AM
O ką dabar skaityt? AudioVideo kaip buvo pastebėta pagrinde tik reklama, tarp kurios kartais įsipaišo vienas kitas straipsnis arbatinukui kaip aš, buvau radęs rusišką kažkokį žurnalą, bet reklamos dar daugiau o straipsnių irgi vienas du... :roll: Kokių žurnalų ir kur ieškoti?
NetRat
2005-03-23, 12:53 PM
Va, prisminiau rusiško žunalo pavadinima - "Stereo & Video" :)
NetRat
2005-03-23, 12:54 PM
Ir kainuoja 15-20 Litų :shock:
Tesla
2005-04-14, 10:37 PM
buvau uzsiprenumeraves ta gramofona, tik niekaip nesulaukiau nauju numeriu, kaip ir visi kiti.. :( kazkaip praradau vilti, kad atsigaus, nors aisku noretusi....
Artūras-M
2005-05-16, 01:41 PM
Girdėjau pletkus, kad lygtais išėjo numeris. Ar teisybė ?
Taip, taip:) Turiu, nes uzsiprenumeravau pries kokius 2m:)
Arvydas
2005-05-16, 05:42 PM
Ka tik i kioska buvau nulekes.... nera nieko... :( :evil:
Tipo pardaveja sake, kad gal ryt atves....
Mindaugas
2005-05-16, 09:35 PM
na nezinau kur ieshkot :shock: , bet pa mane darbe jau gal kokia 3 savaites voliojasi Ant stalo :-D
O siaip tai ka ten gero jus jame randat? Uzsakomuju straipsniu ir rusu bei uzsienio spaudoj galit prisiskaitys :twisted:
GAl nuskanuot ir patalpint internete. Pvz. www.caraudio.lt/gromofonas :D Ar nebusiu apkaltintas autoriniu teisiu pazeidimu? :shock:
Arvydas
2005-05-17, 02:58 PM
na nežinau kur ieshkot :shock: , bet pa mane darbe jau gal kokia 3 savaites voliojasi Ant stalo :-D
O šiaip tai ka ten gero jus jame randat? Uzsakomuju straipsniu ir rusu bei uzsienio spaudoj galit prisiskaitys :twisted:
GAl nuskanuot ir patalpint internete. Pvz. www.caraudio.lt/gromofonas :D Ar nebusiu apkaltintas autoriniu teisiu pazeidimu? :shock:
nebusi, nebusi... davai atskanuok :-D
Jomajo....siand. vel pro kioskus praejau ir vel nieko neturi...tai sakau gal cia tik prenumeratoriam tik ir bus, o i kioskus neduos.... nu zodziu....
Aiwaras
2005-05-17, 03:30 PM
As taip pat kioskuose neradau. Gal reikia nueiti y kokia maxi ar hiper parduotuve.
Daugirdas
2005-06-01, 10:17 PM
Vakar nusipirkau Justiniskiu Norfoje nauja Gramofono numeri. Spaudos kioskuose nera (bent jaus as niekur nemaciau).
AudrunasV
2005-06-01, 10:47 PM
Shaunuolis!. Kadangi as jau daugiau kaip savaite ji turiu (na ne paslaptis - prashiau su autoriu parashais :lol: - maza kas - o gal daugiau nebus) Bet mane uztikrino - ateity bus!
Tesla
2005-06-02, 01:07 AM
as irgi, ilgai laukes, sulaukiau naujo numeriuko.. :) buvau uzsiprenumeraves pries pora meteliu...
Arvydas
2005-06-02, 05:51 AM
Vakar jau nusipirkau kioske ! :D Valiooo !!! :D
Tesla
2005-12-01, 04:06 PM
o stai ir vel pasirode naujas Gramofono numeris!!! :)
o blin tai liux jau ryt nuo ryto ieskau!!!!
Aiwaras
2005-12-01, 11:22 PM
Liuks :smt023 reikes ir man stot y eile prie langelio ir laukt kol atsidarys koskas.
shvabra
2005-12-24, 11:29 PM
Sakau gal kartais issiseme ? Bet neturėtų lyg ir....
Babkės... Bet gal būt dar atsigaus, bent jau gandai tokie sklaido. Už tai užsisakykit visi už kelis Lt ;)
pasiziurek i pavardes zurnale pvz. Dovydas Bluvšteinas ar nieko nesako? kur žydai ilindo ten gero su babkem nebus :smt018
Aiwaras
2005-12-25, 10:09 AM
Tai gal apseisim ir be rasizmo?
As prieš juos nieko neturiu ir jie kaip visi žmonės. Lietuvis lietuvį pjauna, o tu čia įžvelgi blogį, kad..... ne nu apsurdas
Būdamas rasistas tu esi daug blogesnis...