Prisijungti

View Full Version : Dėl garsiakalbių montavimo vietos

radical
2010-09-09, 10:13 AM
Taigi ,yra BMW e36 coupe ,klausimas toks ar tinkama vieta komponentams originalioje vietoje prie kojų ,ar visgi daryt podiumus ir dėt į dureles . Galvoju montuot 16tukus originalus 13tukai tad ir originalias vietas reiktų perdaryt dėt žiedus ir t.t ,tad patarkit kaip geriau .Dėkui

edga1986i
2010-09-09, 02:05 PM
http://www.audiodirbtuves.lt/viewtopic.php?f=9&t=155

Black Scorpio
2010-09-09, 02:36 PM
Taigi ,yra BMW e36 coupe ,klausimas toks ar tinkama vieta komponentams originalioje vietoje prie kojų ,ar visgi daryt podiumus ir dėt į dureles . Galvoju montuot 16tukus originalus 13tukai tad ir originalias vietas reiktų perdaryt dėt žiedus ir t.t ,tad patarkit kaip geriau .Dėkui

geriau atsisakyk šitos minties :D esu bandęs tokį variantą (edga dave linką) tai pasigailėjau :mad1:

radical
2010-09-09, 02:47 PM
kaip tik žiūrinėjau kaip tau sekesi :) ,aš galvoju ieškoti komponentų su kuo mažesniu montavimo gyliu ,buvau išsiardes ten viską apžiūrėjau manau butu galima ikišt 16tuka negadinant originalios apdailos tą skylę apklijuot bitumu ,tik vat idomu ar gera vieta ten garsiakalbiui ,dabar ten sudėti stockiniai nokia garsiakalbiai ir mano ausiai gan neblogai sklinda garsas iš tos vietos .negaliu apsisprest ar daryt duryse ar konstruot i originalią vietą

muzotonas
2010-09-09, 02:51 PM
jeigu darai 2 juostas tada reikia perdarinėti duris ir dėti 16 i duris jeigu tris vietoj piscialkos gali idėti viduriuka 8-10 cm ir jokiu problemu.

DjArta
2010-09-09, 03:11 PM
Labas, mes darėme su draugu "chuligankę", tas groteles su dinamikais palikom pūti :D Duryse yra vietos padaryti žiedam, darėm paviršutinius podiumus, nes trukdė "irklai"... Tai geriau ir tau būtų daryti duryse.. Padarai su pavirtimo kampu, aukštadažnius gali dėti jei tingi perdarinėt, kur veidrodėlis, ten yra tokia plastmasė, ten puikiai telpa :) O realiai po kojom blogai groja.. Nes gaunasi kad aukštų per daug, o vidurkis "dingsta"...

radical
2010-09-09, 03:30 PM
supratau dėkui ,durys pas mane jau išklijuotos bitumu ,tada pjaustau abšyfke ir dedu 16tuka i duris ,kitas klausimas kaip skyles duryse užklijuojat ? ar nebus blogai jai aš padarysiu iš skardos išlankstes apklijuosiu bitumu ir prisuksiu varžtais ? pas mane langai elektra tad reiktų palikt tik durų rankenėlės traukėj skyle ir lango pakelėjui tarpą kad vaikščiotų laisvai ,gal yra koks paprastesnis būdas ?

radical
2010-09-09, 03:35 PM
jeigu darai 2 juostas tada reikia perdarinėti duris ir dėti 16 i duris jeigu tris vietoj piscialkos gali idėti viduriuka 8-10 cm ir jokiu problemu.
jūs turit omeny ,jei daryčiau trijuoste tai priešbosi galiu palikt originalioj vietoj ,viduriuką vietoj aukštadažnio ,tada kur dėti aukštadažnį ar ant trikampio kur veidrodis ar ant stoikės ? iš anksto dėkui už atsakymus

muzotonas
2010-09-09, 03:39 PM
Tai viduriuka i duris perdarius groteles, o aukštadažni as dėjau i veidrodžio trikampi.

Black Scorpio
2010-09-09, 04:11 PM
kaip tik žiūrinėjau kaip tau sekesi :) ,aš galvoju ieškoti komponentų su kuo mažesniu montavimo gyliu ,buvau išsiardes ten viską apžiūrėjau manau butu galima ikišt 16tuka negadinant originalios apdailos tą skylę apklijuot bitumu ,tik vat idomu ar gera vieta ten garsiakalbiui ,dabar ten sudėti stockiniai nokia garsiakalbiai ir mano ausiai gan neblogai sklinda garsas iš tos vietos .negaliu apsisprest ar daryt duryse ar konstruot i originalią vietą

problema ne keleivio, o vairuotojo pusės garsiakalbyje... dėl kėbulo ypatybių, kitokiu kampu jis iš viso ten nelenda, o toks kampas kaip pas mane... nu katastrofa ir tiek... :)