Prisijungti

View Full Version : subas

pwxaz
2007-01-10, 07:43 PM
Sveiki noriu paklausti viena dalyka pas mane auto yra sedanas ir jaigu as dedu suba i gala (bagazine ) tai man subas girdesis?galine sedine istisine nera per viduri to prikolo , kad atsidarytu kaip manot dekui uz info

Lenikas
2007-01-10, 09:05 PM
Taip girdesis. Tik neaisku kur. Gale,visur ar prieki. Bet,kad girdesi,tai tikrai :) beto nieks netrukdo foziko i palange isvesti.

Arunas B
2007-01-10, 09:21 PM
Sveiki noriu paklausti viena dalyka pas mane auto yra sedanas ir jaigu as dedu suba i gala (bagazine ) tai man subas girdesis?galine sedine istisine nera per viduri to prikolo , kad atsidarytu kaip manot dėkui uz info

girdesis tik ne taip kaip turi girdetis ;)

pwxaz
2007-01-10, 09:35 PM
dekui, o tas fozikas tai yra vamzdelis toks kaip , kad buna sube?

Arunas B
2007-01-10, 09:47 PM
dėkui, o tas fozikas tai yra vamzdelis toks kaip , kad būna sube?

pasiskaitinek si foruma tikrai rasi atsakymus i tokius klausimus

ttadaz
2007-01-10, 11:34 PM
dėkui, o tas fozikas tai yra vamzdelis toks kaip , kad būna sube?

Taip (jei fazikas) :D
O jei fozikas, tai tada niekas tau neatsakys, nes čia koks tai negirdėtas įrenginys :lol:

TiesTo
2007-01-11, 10:32 AM
tay jau geriau gal daryk(nu arba pas kanors už pinigus pasidaryk, kas moka) bandpass tipo dėžę, juk karavane vietos tikrai yra.... ir rezultatas bus geriausias manau ;) :smt020

pwxaz
2007-01-11, 03:12 PM
tay jau geriau gal daryk(nu arba pas kanors už pinigus pasidaryk, kas moka) bandpass tipo dėžę, juk karavane vietos tikrai yra.... ir rezultatas bus geriausias manau ;) :smt020

as karavano neturiu O:) pas mane sedanas

TiesTo
2007-01-11, 10:42 PM
oj plem... :oops: susimaišiau žinok... uztinusios akys biskeli... :smt021 taj bet kokiu atveju bandpass geriausia :smt020

pwxaz
2007-01-11, 10:48 PM
Manau as jums nusibosiu su durnais klausimais as zadu pirkti blaupunkt GTt300hp suba,truksta prie gt serijos kolkas tik subo, o kas tas bandpass? :oops:

Lenikas
2007-01-11, 11:05 PM
Dezes tipas. Dvikamerine deze. Didziausiu gabaritu. Bet pliusu turi tai nors vezimu vezk.

pwxaz
2007-01-12, 09:00 PM
va dar noriu paklausti ar subui jungiant reikalingas grotuve subo valdymas? ar uztenka , kad butu stipreke pareguliuot

Arunas B
2007-01-12, 09:07 PM
va dar noriu paklausti ar subui jungiant reikalingas grotuve subo valdymas? ar uztenka , kad būtų stipreke pareguliuot

Priklauso nuo sistemos, kartais reikalingas kartais ne. Patogiausias subo valdymas tai kai stiprintuvas turi prijungta ant laido lygio reguliatoriu kuris sumontuotas lengvai pasiekiamoje vietoje. Grotuve subo reguliavimas irgi nieko, bet man asmeniskai nepatinka kiekviena karta sia funkcija issitraukineti is meniu.

pwxaz
2007-01-12, 10:04 PM
va dar noriu paklausti ar subui jungiant reikalingas grotuve subo valdymas? ar uztenka , kad būtų stipreke pareguliuot

Priklauso nuo sistemos, kartais reikalingas kartais ne. Patogiausias subo valdymas tai kai stiprintuvas turi prijungta ant laido lygio reguliatoriu kuris sumontuotas lengvai pasiekiamoje vietoje. Grotuve subo reguliavimas irgi nieko, bet man asmeniškai nepatinka kiekviena karta sia funkcija issitraukineti is meniu.

gerai, kad apsvietiai mane dabar zinosiu o kiek vienas stiprintuvas taip gali, kad ant laido lygio reguliatorius buna ar cia reik paciam pasidarbuot

Arunas-
2007-01-12, 10:06 PM
man rodos ne kekvienas
bet berots maciau pties lineikas buna kazkoks potencas ar kazkas panasaus

algiosa
2007-01-13, 11:36 AM
Prieš lineikas turbūt "level" potencas.
Man labiausiai patinka, kai mage yra sublevel, o po ranka bass boost, nes kiekvieno CD šie dalykai kažkiek skiriasi, priklausomai nuo n+1 aplinkybių.

Arunas-
2007-01-14, 01:11 PM
http://mobile.jlaudio.com/jlaudio_pages.php?page_id=217
kazkas panasaus

Arunas B
2007-01-14, 04:45 PM
gerai, kad apsvietiai mane dabar žinosiu o kiek vienas stiprintuvas taip gali, kad ant laido lygio reguliatorius būna ar cia reik pačiam pasidarbuot
[/quote]

ne visi stiprintuvai turi reguliatorius su laidu. Pas aplininius man atrodo ji reikia atskirai pirktis bet pats stirintuvas turi jungti tam daiktui pajungti. Tu kur ant lineiku statomi nepatarciau jungti nes gali kenkti signalui geriau jau tada naudotis funkcija is grotuvo.