View Full Version : Pasidalinkit mintimis del magelio :)
NewName
2007-03-03, 02:49 PM
Sveiki,
Na jau tikriausiai, tokios temos tikrai atsibodusios,bet... :) Saip koki pasiulitumet mageli tarkim kainu kategorija nuo kokiu 600-800lt manau, kad tai butu nenaujas:)
Lenikas
2007-03-03, 05:55 PM
Sveikas, nepyk bet i si tavo klausima nieks neatsakys.
tai tas pats kas duot 5l draugui ir sakyt 'nupirk ka nors skanaus' :-D
NewName
2007-03-03, 06:05 PM
Na o jei siek tiek detalizuociau :) Nznau mano akys kazkodel krypsta i pioneer ir alpine, anksciau turejau pioneeriu ir tikrai buvau patenkintas. Na toliau tai kitas kriterijus tai kaip ir visur, kad ir kokybe ir kaina derintusi :) Na jei niekas nieko nepatars tada gausiu prikti na sharom ka nors ir viskas... :-?
ka jungsi nuo jo reiktų žinoti, žo reikalingi ir kiti sistemos komponentai :smt021 (stipras, bosas, komponentai, kiausiai.)
Lenikas
2007-03-03, 07:28 PM
dar parasyk kokie pries tai pioneer turejai. parasyk kokia muzika klausai. parasyk kokius irasus naudosi- mp3,'loselesss' orginalius CD?
NewName
2007-03-04, 11:48 AM
Na va pradziai jungiu komponentus Alpine SXS-1757,nes daba jie guli spintoj. Manau, kad is pradziu viskas bus be stipriako nes lesu neuzteks viskam ir laidam ir izoliacijom visom. Pries tai turejau pioneer DEH-P5100R. O muzika tikrai klausysiu visokia saip daugiausia tai visi housai, clubai ir panasiai, bet ir kitos neatsisakysiu. Originaliu CD tai jau tikrai nea :D o saip tai net nznau man atrodo, kad jei pirkciau ne mp3 tai butu tikrai geresnes kokybes garsas, o saip tai formatas dideles reiksmes neturi. O:)
NewName
2007-03-09, 12:14 AM
Ka negi niekas jokiu mageliu nepasiulisit? :smt022
AURIS-T
2007-03-09, 09:44 PM
magas yra skonio reikalas :drinkers:kas tau is to kad jei kas ir patars,o tu vien i jo isvaizda paziurejas sakysi kad š...taigi rinkis pats
NewName
2007-03-13, 05:41 PM
magas yra skonio reikalas :drinkers:kas tau is to kad jei kas ir patars,o tu vien i jo isvaizda paziurejas sakysi kad š...taigi rinkis pats
Na saip man asmeniskai magas skirtas tam, kad jis grotu o ne graziai atrodytu mago pirma paskirtis kokybiskai atkurti garsa o ne graziai sviesti... O manau, kad graziai groja ne kiekvienas magelis... Na zdz seniau sis forumas buvo kazkoks gyvesnis ir daugiau galedavai patarimu sulaukti.. :smt022
Edmas
2007-03-13, 07:18 PM
taigi Gincę dabar visi ruošiam europos čempionatui. Marius (525)įrankius padavinėja, Tadas(Kirviz) žemėlapius studijuoja, Audrunas (V)taisykles koreguoja, abu Artūrai (S ir M) iki ausų užsiknisę, aš morališkai palaikau...