PDA

View Full Version : Komponentu rinkinukai

Jucius
2007-07-31, 11:14 PM
sveiki,
As dar biski arbatinis tad noreciau pasiklausti ar apsimoka pirkti komponentu rinkinius. As turiu suba pioneer 350RMS ir stipra Agnus a1000.1 ir kokie komponentai galetu suteikti gera aukstu, viduriu ir zemu dazniu visuma :smt017
P.S. nenoriu moketi uz komponentus 700lt :smt018 bet ir nenoriu pirkti kokiu Evir gaminiu :D gal koki viduriuka patartumet?

Jucius
2007-07-31, 11:16 PM
Pamirsau pasakyti kad stipras 1000RMS, bet kiek suprantu prie jo jau komponentu neprijungsi.... Na vnz ka pasiulysit :) :smt100

atvortke
2007-07-31, 11:16 PM
tai už 650lt tiks?

Jucius
2007-07-31, 11:17 PM
tai už 650lt tiks?

biski per daug :D dar bus tik mano pirma aparatura (nesenai teises islaikiau :D ) gal veliau galesim ir patobulinti biski :smt020

igoriokas
2007-07-31, 11:37 PM
nuo mago leisi?

Jucius
2007-08-02, 06:49 PM
nuo mago leisi?

Tikriausiai nuo mago :-k galvoaju ar apsimoka pirkti dar viena stipreka, laidus vedziotis... Ir daug bapkiu iseitu [-( ir pva man turi toki stipreka ar butinas kondencatorius? ka gero jis man padetu? ar tik siaip pinigus istaskyciau :D iskart dekui uz pagalba cheers

atvortke
2007-08-02, 06:54 PM
Na tai tavęs normaliai klausiama, kiek skiri akustikai, kokio skersmens reikia, ir ar nori/nenori vedžioti laidus stiprintuvui o tiesiog bus ar ne bus. Jei bus tai koks. Koks grotuvas, ką klausai.........

Jucius
2007-08-02, 07:30 PM
kaip piktai :smt014 dar nenuspredziau kokio dydzio noriu, tai ir klausiu kokie komponentai man prisiderintu prie tokio galingumo aparaturos.... Tai tadar nutarkim kad antro stiprintuvo nebus...

igoriokas
2007-08-02, 07:34 PM
komponentu dydis nepriklauso nuo galingumo. priklauso tik nuo to kokia pas tvae masina ir ko pats noretum.

Jucius
2007-08-02, 07:36 PM
va as noreciau tas mazikes piscelkikes i prie isideti ir dar kokius ruperiukus i galine palange isisauti.. ar gerai mastau? Ai bet priekiui dar i duris reiketu ko nors nes prieki viduriu nebus :? tai ar kondika apsimoka man pirkti su tokia aparaturike?? masina vectra B (naujesnio modelio)

Black Scorpio
2007-08-02, 09:04 PM
nu kaip cia pasakius, labai jau informatyvus tas tavo pasakymas "kokius nors" :smt021

Jucius
2007-08-03, 07:04 PM
Ne tu tai cia irgi kietai kalbi :smt082 Tai kiek pamenu as ir prasiau kad padetu man issirinkti komponentus (galima ir bet ka kita) kurie man susiderintu su mano subu ir stipreku ;}}}}} jei zinociau kas labiausiai tiktu tai ir neklausciau :) kiek matau tik kabinejates prie zodzio o pagalbos tai.... :butthead: :smt041

atvortke
2007-08-03, 07:33 PM
eik forumą paskaityk, rasi labai daug naudingos infos. rimtai.

Jucius
2007-08-03, 08:01 PM
skaiciau as ta foruma tikrai nemazai :) tk nelabai manau kad kiekvienas turi toki derini kaip as ;}}

atvortke
2007-08-03, 08:35 PM
su tuo subu ir stiprintuvu tikrai nesitikėk muzikos :-d

AutoBoomsas
2007-08-04, 10:53 PM
Niekada nera velu viska pradėti is naujo, tam tik reikia noro, kantrybes ir laiko. Tavo kelias link "teisingos" muzikos (nesakau profesionalios) veda tave visai kita kriptimi. Dabartinis mano pasiulymas tau - viska pradėti is naujo, kol visai nenuejei toli, jei gu to noresi, tai mes tikrai tau padesime. Reikia zemadazni ir stiprintuva parduoti, kitaip tau gausis daug daugiau isvaistytu pinigu ir normalaus daikto taip ir neturesi, o galutinis rezultatas vel gi bus nekoks :smt020
P.S. Tavo teise rinktis, galiu nuliudinti, kad pirmas pasirinkimas yra blogas.

Jucius
2007-08-07, 10:27 PM
Niekada nevelu viska pradėti is naujo, reikia tik noro, kantrybes ir laiko. Tavo kelias link teisingos muzikos yra visai kita kriptimi. Dabar mano pasiulymas - siūlau tau viska pradėti is naujo, jei gu tu to noresi, tai mes tikrai tau padesime. Gali jau savo zemadazni ir stiprintuva pardavineti, kitaip tau gausis daug daugiau isvaistytu pinigu ant vejo ir normalaus daikto taip ir neturesi. :smt020
P.S. Tavo teise rinktis, galiu nuliudinti, kad pirmas pasirinkimas, deja, nekoks.

Va nors vienas zmogus normaliai atsake :ploju: Respect :smt023 nelabai as is noriu juos pardavineti... nes neturiu tiek pinigu kad nupirkciau geresniu firmu gaminius. Palikim tai velesnems laikams... Nesiekiu kolkas pasadaryti "idealios" aparaturos... gal kazko man per daug neisgros bet uzteks. Manau svarbiausiai dabar nusipirkti normalius ruperius aukstiems ir viduriams...