View Full Version : Žiema
Anubis
2004-11-28, 12:26 AM
Labas!
Jei jau prakalbom apie ziema tai norejau idomumo delei paklausti-issiaiskinti,koks yra poveikis salcio-ziemos audiosistemai. Kazkaip kai budavao saltos ziemos dienos apie -20c, tai net maga kazkaip gaila junti, ir garsa didinti kad kalonkiu kokia membrana ar dar kas netruktu :) iskart uzplesus volume? :-D Ar yra kiek nors tiesos mano pamanymuose? Nes kazkaip po praeitos ziemos vienas stiprius suruko :cry:
Artūras-M
2004-11-28, 12:32 AM
Labas!
Jei jau prakalbom apie ziema tai norejau idomumo delei paklausti-issiaiskinti,koks yra poveikis salcio-Žiemos audiosistemai. kažkaip kai budavao saltos Žiemos dienos apie -20c, tai net maga kažkaip gaila junti, ir garsa didinti kad kalonkiu kokia membrana ar dar kas netruktu :) iskart uzplesus volume? :-D Ar yra kiek nors tiesos mano pamanymuose? Nes kažkaip po praeitos Žiemos vienas stiprius suruko :cry:
Be abejo reikia prašildyti bent 10 minučių. Ypač tai galioja subam ir priešbosiam dirbantiem dėžėse. Stiprintuvui iki lemputės, jeigu jis ne šlapias....
Anubis
2004-11-28, 12:10 PM
Pas mane vienas stiprius buvo slapias praeita ziema tai dabar jau nebeveikia! :cry: Durna masina per kazkur leidzia vandeni ir varpa tiesiai ant stipriaku. Gal ir nekiaura bet visa bagazine lasiukais nuseta, Atrodo taip kaip kondenstas kazkox bl.. :?
pas mane irgi bagazinej akvariumas... nzn ka daryt - padariau dviguba dugna, stiprus pakeliau dar ir nuo ju - ziuresim. o siaip tai ketinu nx uzhermetint visas imanomas vietas ir bus ramu :)
Anubis
2004-11-28, 04:35 PM
Pas mane atiteka nuo kazkur arba kaip sakiau kaupiasi kondensatas ir lasa butent ten kur stovi stipriai :D . Krc ziema buna ledas :) gali ziurkes eiti ciuozineti :twisted: .