PDA

View Full Version : Kaip primontuoti rankenele memphis MP66?

algiss2766
2008-12-20, 09:08 PM
Sveiki. Esu naujas forumo dalyvis, todel nepykit jei tema pasikartos. Forumo paieskos sistema nepavyko surasti atsakymo (gal nemoku ja nuadotis).
Todel noriu jusu paklausti: Kaip primontuot rankenele isimti is stalciaus magnetolai "blaupunkt memphis Mp66?
Parduotuvese siulo universalia rankenele, kuria "reiketu prisukt greziant automagnetolai naujas skyles". Nejaugi tai vienintelis variantas?
Gal galite patarti kokia imone Kaune, kuri kokybiskai galetu primontuoti rankenele?
Aciu visiems is anksto

Artūras S
2008-12-20, 09:14 PM
Blaupunktui yra pirkti stalčius su jau įmontuotom euro jungtim ir atskirai galima nusipirkti rankenėlę kuri prisisuka su šonuose ant grotuvo esančiais varžteliais.Nieko nereikia gręžti.Viskas pasidaro labai paprastai ir patikimai.Jei nesigaus skambink padarysiu.

algiss2766
2008-12-20, 09:20 PM
Blaupunktui yra pirkti stalčius su jau įmontuotom euro jungtim ir atskirai galima nusipirkti rankenėlę kuri prisisuka su šonuose ant grotuvo esančiais varžteliais.Nieko nereikia gręžti.Viskas pasidaro labai paprastai ir patikimai.Jei nesigaus skambink padarysiu.

Stalciu tinkama jau turiu. Taciau tinkamos rankeneles ne. (universalia rankenele turiu). Nemoku naudotis siuo forumu. Jei jus galite ispresti mano problema tai butu malonu kazkaip su jumis susisiekti.

Artūras-M
2008-12-20, 09:30 PM
Nemoku naudotis siuo forumu. Jei jus galite ispresti mano problema tai butu malonu kazkaip su jumis susisiekti.

Visi nemoka po pakeitimo, taip kad jėgos beveik lygios :)

kreizas
2008-12-22, 10:37 AM
Stalciu tinkama jau turiu. Taciau tinkamos rankeneles ne. (universalia rankenele turiu). Nemoku naudotis siuo forumu. Jei jus galite ispresti mano problema tai butu malonu kazkaip su jumis susisiekti.

nežinau kokia ten universali, bet nusukęs šoninius fiksatorius į jų tvirtinimo vietą pritvirtini rankenėlę, netgi panaudoji tuos pačius varžtus ir viskas...va tokia tikt turėtų http://www.lemona.lt/index.php?page=item&i_id=61788

algiss2766
2008-12-23, 10:56 AM
Nera ten jokiu atsukamu fiksatoriu, nera jokiu varztu, visos esamos skyles be sriegiu. Buvau toje Lemonoje, tavo pasiulyta rankenele netinka. O pardavejai tik peciais guscioja.
Sako seniems blaupunktams tikdavo, sitiems ne.
Idesiu kada automagnetolos sonu foto nuotraukas. Gal tada aiskiau bus
Nebutinai man paciam montuotis, jei zinot kas tokiai ar panasiai magnetolai kazkokia tai rankena montavo tai parekomenduokit. Tiktu Kaunas arba Alytus

Artūras S
2008-12-23, 11:11 AM
Tai užlėk pas mane gal ką subursime.