View Full Version : Ivolga CS-2.5 MID
Gal kam teko montuot/klausyt? Kokie atsiliepimai? Butu dedamas tarp BG20 ir TW6NG kazkur nuo 1500Hz iki 6000Hz.
driver323f
2009-06-25, 02:55 AM
http://forumas.i-klubas.lt/archive/index.php/t-42.html
(postai link galo) apie viduriukus kupolinius tarp ju ir sie Ivolga
O, dekui, kazkaip praziurejau sita:)
tolka
2009-06-25, 08:57 AM
Gal kam teko montuot/klausyt? Kokie atsiliepimai? Butu dedamas tarp BG20 ir TW6NG kazkur nuo 1500Hz iki 6000Hz.
nepatarciau su sitais naudot kupolini ivolga...
nepatarciau su sitais naudot kupolini ivolga...
Sakai, nesusigros? As tai tu ivolgu ne negirdejes, todel klausiu.As juos nuziurejau pagal 2 tinkamus man parametrus: 1-nereikia akustinio apiforminimo, 2-kaina:D
tolka
2009-06-25, 11:34 AM
Sakai, nesusigros? As tai tu ivolgu ne negirdejes, todel klausiu.As juos nuziurejau pagal 2 tinkamus man parametrus: 1-nereikia akustinio apiforminimo, 2-kaina:D
paleisk bg20 su placiajuosciais nereikes nei austadazniu.tavo surinkta trijuoste bus labai sunku suderint,abejoju ar isviso bus imanoma...jei jau eini link bg20 tai placiajuosti koki naudok nereikes nei austadazniu,filtru nereikes sudetingu,placiajuosciu yra nuo 5-13cm dydzio manau juos tikrai noredamas sukistum i kampus prie lango.
Tai dabar BG20 su TW6NG atskirti kazkur ties 5000 ir nera taip jau blogai:) Tiesiog tokia kvaila mintis sove, kaip pigiai ir lengvai dar pagerinti vidurius:D
Vargsi daug ir nauduos mazai bus nes jie per pigus daiktai link kokybes ainant...As kaskada ziurinejau ir juos bet paskui net ir nebandziau...Nes protingas zmogus patare nebandyt ir nemetyt lt;)
omsonass
2009-06-25, 11:59 AM
Tai dabar BG20 su TW6NG atskirti kazkur ties 5000 ir nera taip jau blogai:) Tiesiog tokia kvaila mintis sove, kaip pigiai ir lengvai dar pagerinti vidurius:D
buvau perklausoj ir tikrai neblogas variantas gavosi, prie štai buvo aukšta dažniai morel supremo ir skirtumas didelis tik pinigais
Viskas aisku, dekui, maloniai pabendravom:)
buvau perklausoj ir tikrai neblogas variantas gavosi, prie štai buvo aukšta dažniai morel supremo ir skirtumas didelis tik pinigais
Tiesa sakant, Supremo Piccolo:D
Amigos
2009-06-25, 03:48 PM
Tai jau jeigu virsus ir apacia Visatono, tai ir viduriuka dek koki RFS8 :D Bus beveik democar'as Visatono ;)
Tai jau jeigu virsus ir apacia Visatono, tai ir viduriuka dek koki RFS8 :D Bus beveik democar'as Visatono ;)
Buvo galvota, bet problema su turiu tam FRS8-neturiu kur det.
Amigos
2009-06-25, 04:13 PM
Su turiu ar turi ir neturi kur padet jo? Biski nesupratau ka parasiai :)
omsonass
2009-06-25, 04:21 PM
kaip supratau tai problema su tūriu ir dėl to nėra kur sumontuoti
Amigos
2009-06-25, 04:21 PM
Kazkaip kreivai perskaiciau ispradziu :D
O kam jiem turis, tu juos taip paleisk ant paneles arba stoikes apacioje ;)
As kaip tik su jais eksperimentuoju :)
Problema su tūriu, t.y. akustiniu apiforminimu:)
Tai jei visai be oro uz garsiakalbio, tai reikes nuo labai aukstai leist.
Amigos
2009-06-25, 04:33 PM
O tu nenori padet ju tiesiog ant palanges. Padaryk atitinkamo storio ziedus, jei nori ir kampa palenkimo gali padaryt. Tik neuzdaryk turiu o padaryk ji prapjauta kaip C raide. Ta tarpa gali nusukt kur i langa kad akys nekliutu ir viskas ;)
O tu nenori padet ju tiesiog ant palanges. Padaryk atitinkamo storio ziedus, jei nori ir kampa palenkimo gali padaryt. Tik neuzdaryk turiu o padaryk ji prapjauta kaip C raide. Ta tarpa gali nusukt kur i langa kad akys nekliutu ir viskas ;)
Gal isbandei, nuo kiek Hz jie realiai su ta C raide groja?:) Nes as tai ju neturiu, bet gal reiketu nusipirkt eksperimentam...
Amigos
2009-06-25, 06:08 PM
Kaip jie tokiam apipavidalinime groja nezinau, pas mane jie kolkas tiesiog guli ant paneles priklijuoti lipnia juosta :D groja visai neblogai. Tavo atveju manau butu blogumas tame kad tenktu slopint BG20 ir TW6, nes ju jautrumas gerokai didesnis.
Kazkurioj temoj berods Arturas S jau minejo, kad FRS8 nuo apacios pjauti reikia ties ±500Hz o virsutini pjovima manau ne zemiau ±3kHz reikia daryt ir eksperimentuot eksperimentuot ir dar karta eksperimentuot kol kasnors gausis ;)
Nuo 500Hz, tai, manau, normaliai idejus, o ne kaip mes cia svaigstam:D
tolka
2009-06-25, 06:58 PM
Kaip jie tokiam apipavidalinime groja nezinau, pas mane jie kolkas tiesiog guli ant paneles priklijuoti lipnia juosta :D groja visai neblogai. Tavo atveju manau butu blogumas tame kad tenktu slopint BG20 ir TW6, nes ju jautrumas gerokai didesnis.
Kazkurioj temoj berods Arturas S jau minejo, kad FRS8 nuo apacios pjauti reikia ties ±500Hz o virsutini pjovima manau ne zemiau ±3kHz reikia daryt ir eksperimentuot eksperimentuot ir dar karta eksperimentuot kol kasnors gausis ;)
bg20 slopint nereikes,zemadaznio jautrumas turi buti didesnis...o tw6ng tikrai be varzu nesutvarkysi,yra popierinuku spikarej su 88db jautrumu,man jie maloniai groja,ir varzu nereikes.tw6 turi metalini gaubteli,del jo kartais yra spiegimas nemalonus,dirbtinis detalumas,mano mineti 88db jautrumo jo neturi,groja svelniai.jais dabar dziaugiasi forumietis peris,gali jo pasiklaust apie ispudzius lyginant su tw6ng
Amigos
2009-06-25, 08:40 PM
Nuo 500Hz, tai, manau, normaliai idejus, o ne kaip mes cia svaigstam:D
O kodel sakai kad jie nuo 500Hz negros taip idejus? Pas mane jie isvis guli ant palanges ir nelabai isgirdau kad butu duobe suleidus juos apie 500Hz ribose. Del viso pikto reikia pasimatuot arba nueiti pas daktarus kad ausis praplautu, bet kolkas bedu negirdziu :D
Tolka, apie kokius aukstadaznius kalbi? :rolleyes:
Cia tie aukstadazniai po 19.90lt?
tolka
2009-06-26, 05:52 PM
Cia tie aukstadazniai po 19.90lt?
taip,sitie:
http://www.rcl.lt/index.php?id=2&lang=lt&begin=1&acc=show&fid=169&pcode=GAIVA0606&pmode=&frame=3