Prisijungti

View Full Version : Ir vėl subas

PonasX
2009-09-21, 02:19 PM
Šiuo metu, iš to ką radau skelbimuose, favoritai du:
Kicker Solo-Baric L5 10" (senas modelis, 350LT su dėže)
JL Audio 12W3v3 (600LT naujas iš parduotuvės)

Pirmas variantas tūrėtų daug labiau drebint ir kokybiškai tai daryt, na o antras? Kokybės bus, bet kaip su slėgiu?
Muziką klausau labai įvairią (hip-hop, house, shanson :D). Šansoną manau galima atmest, nes vistiek ten bosas nėra toks svarbus, kaip kitoje muzikoje. Stiprintuvas subui pereis nuo komponentų (MTX Thunder 8302), na o komponentams paskui susirasiu ką nors tinkamesnio (Alpine vienas sudomino, bet Vilkaviškyje :().

Mašinos kėbulas - universalas. Labiau turbūt norėčiau sealed dėžės. Dėžė tūrėtų būt nedidelė. Gal dar kokius modelius pasiūlytumėt, bet mano išvardytų?

PS. Kas man svarbiau, ar kokybė ar kedenami plaukai - abu. Vieną dieną vienas, kitą kitas, taip kad norėčiau optimalaus varianto. Realiai tai net nelabai žinau, kiek man to slėgio užtektų :confused:

atvortke
2009-09-21, 02:21 PM
12w3v3-4 su uždara dėže iki 600 kainuotų labai mažai naudotas

PonasX
2009-09-21, 07:22 PM
12w3v3-4 su uždara dėže iki 600 kainuotų labai mažai naudotas

Garaže turiu medžiagų, paieškojęs tikrai suraščiau iš ko pasigamint dėžę. Pirkti tektų tik medžiagą aptraukimui ir pajungimo gnybtus, tai nesinori dėžės pirkt, tuo labiau, kad 600LT - kandžiojasi. Mačiau autogide tavo subą, tai galbūt rytoj/poryt susisieksiu pratestavimui (tikiuosi įdėtum į dėžę laikinai, patikrint). O jeigu dar pasiūlytum labai patrauklią kainą su dėže, tai ir dėžę paimčiau :D
Čia aišku jeigu man patiks kaip bosina jisai :D

atvortke
2009-09-21, 08:02 PM
Garaže turiu medžiagų, paieškojęs tikrai suraščiau iš ko pasigamint dėžę. Pirkti tektų tik medžiagą aptraukimui ir pajungimo gnybtus, tai nesinori dėžės pirkt, tuo labiau, kad 600LT - kandžiojasi. Mačiau autogide tavo subą, tai galbūt rytoj/poryt susisieksiu pratestavimui (tikiuosi įdėtum į dėžę laikinai, patikrint). O jeigu dar pasiūlytum labai patrauklią kainą su dėže, tai ir dėžę paimčiau :D
Čia aišku jeigu man patiks kaip bosina jisai :D
susisiek, rasim kompromisą manau